Jag är på Väg Att Förändra Ditt Liv Med Min "Perfekta Bad" - Recept

Bad är min grej. Ser fram emot en bra badkar kan hålla mig från att gå genom vredesutbrott, blöjor, Caillou och mycket mer. Varmt vatten och badkar produkter lugna mina muskler och slappna av mig samtidigt som ett fint ljus och en bra bok hjälpa mig att till fullo sola sig i lite jag-tid.

Hörnstenarna i ett bra badkar finns kvalitet i leveranser för att få det att kännas som din bubbelpool och inte bara den badkar. Jag älskar bath pillows . De hålla mig från att skrika när min rygg berör det kalla badkar, samtidigt som det också gör det möjligt för mig att få ännu mer bekväm. Bra hals stöd är stort, och om du behöver mer än en kudde ger, kan du rulla upp en liten handduk och lägg den bakom huvudet.

Tillsammans med en kudde, jag gillar en fin bricka, så jag inte oroa knackar något utanför kanten av badkaret i vattnet. Detta magasin har en robust liten hållare för mitt vin glas och ett litet utrymme för ett mellanmål eller ljus eller något annat jag kan behöva. Den har även en praktisk stå för min tablet pc eller en bok. Jag köpte en förra året, och jag är besatt av det.

Stämningen är alltid viktigt. Jag brukade drömma om ett stort badrum med en öppen spis i väggen. Höjden av mys. Tillbaka här på Jorden, det är inte i korten för mitt hem. Men ljus med en trä-wick är en trevlig, liten ersättning. Trä knastret som det brinner, och jag vet inte varför, men det låter ensamt är så avkopplande.

Nu till vad som faktiskt går i badet. Det finns en miljon badkar produkter som finns. Du kan använda dem var för sig eller att kombinera olika och kära för en typ av badkar cocktail. Oljor, bomber, bubblor, salter, suger, you name it, det finns massor att välja på och prova.

Den gamla standarden för ett skönt bad är naturligtvis bubblor. Jag gillar mitt bubbelbad att göra en massa bubblor som kommer att pågå minst lika länge som mitt glas vin. Lite av detta bubble bath går en lång väg, att den är lätt och kokos doft till ditt vatten.

Min andra favorit badkar produkter är bomber och salter. Jag älskar bomber när jag känner kul, och jag är nästan alltid slänga en i medan jag fylla upp badkaret. Denna uppsättning är ett bra sätt att prova ett gäng olika dofter, och du kan också kasta mer än en i taget för att skapa nya dofter. Salter är vad jag dras till om jag känner mig speciellt trött eller achey, eftersom de är ett bra sätt att lindra träningsvärk.

Oavsett hur du använder det, en liten ensam tid påverkar sinnet och kroppen bra. Riktigt bra. Jag räknar ner timmar tills min nästa bad. Låt oss bara hoppas att mitt vin varar tills dess.

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar