6 Skäl Till Varför Vi Är Besatta Av Att "Detta Är Vi"

Tillbaka i September, min News Feed började fylla med glada människor forsande om en ny show på NBC.

"OMG, SÅ. BRA!"

"Jag kan inte vänta tills nästa vecka. Jag behöver diskutera just nu. Som såg ikväll?"

"Jag sitter här helt förstörda. Förolyckades. Fan du, det Här Är vi! *shakes fist på himlen*"

Allvarligt, var dessa faktiska inlägg i min News Feed. Ledsen, inte ledsen, vänner som vet vem de är.

Med varje inlägg, skulle jag rulla mina ögon och rulla på med. Jag menar, jag älskar en bra TV-serie, precis som nästa tjej men aldrig tillräckligt för att posta på Facebook och använda alla utropstecken för att dramatiskt uttrycka min djupa bestående kärlek till en show.

Och om du inte bor under en sten, utan tvekan, du har sett någon forsa på sociala medier om Det Här Är Vi eller lyser upp som en julgran vid blotta omnämnandet av den karaktär Toby.

Förra veckan hittade jag mig en ledig kväll och jag bestämde mig för att sitta ner och se om min sociala medier-anslutningar faktiskt vet vad som är bra TV. Det kunde inte vara att bra, eller hur?

OMG NI "HÄR ÄR VI" ÄR SÅ BRA.

Så bra, i själva verket, att livet var i grunden är inställt här i huset tills jag kan fånga upp alla 10 avsnitt omedelbart, om inte förr.

Så bra att jag var tvungen att sms: a alla jag känner och berätta för dem att de behövs för att släppa vad de gjorde och hoppa på Det Här Är Vi tåg.

Så bra att jag var tvungen att meddela i ALLA MÖSSOR på Facebook att jag nu gå Det Här Är Vi part.

Så bra, för att min mor-in-law stannade uppe tills 2 am binge-titta på showen eftersom jag yrade om det som en galning på Facebook.

Och inte får jag började om Gerald McRaney. Bara inte. Jag kan inte sluta swooning, och min man blir avundsjuk.

Jag är en kvinna besatt av denna visa och att döma från mitt Facebook-flöde, ganska mycket alla av mänskligheten också.

Överklagande av Det Här Är Vi är skiktad och mångfacetterad. Du har nostalgiska tillbakablickar tillsammans med felaktiga tecken. Du har glimtar in i din egen familj, drama och insikten om att ingen familj är perfekt. Det är skratt, det är tårar, och så fort ett avsnitt slutar, du inte kan hjälpa men vill ha mer.

Vad är det om Det Här Är Vi som har oss så trollbunden? Skälen är många, men här är några:

1. Vi är alla Kate.

Vid en punkt eller annan, vi har alla kämpat med vår vikt. Vi har stått i våra garderober och provat kläder som har blivit för tajt och har fått frustrerade med långsam viktminskning efter att ha spädbarn. Kate är en öppen, ärlig kamp med hennes fetma ge en röst åt vad vi lugnt säga till oss själva varje dag. Vi hejar Kate på grund av att vi i hemlighet hoppas att vi ska vinna vår vikt kämpar för.

2. Alla vill ha en pojkvän som Toby.

Allvarligt, Toby är pojkvän vi har alla drömt om i oändlighet. Han är rolig, han är kvick, och när han frågade Kate om hon ville vara "fett vänner" med honom, vi alla swooned. Han är absolut inte perfekt, och även om han suger på att banta, jag tror inte att jag är ensam om att säga att jag skulle lämna min man för honom och hans romantiska sätt.

3. Showen påminner oss om att 80-talet var den största generationen någonsin.

I flashback scener med Jack och Rebecca, vi glimtar av hur livet såg ut på 80-talet, och jag ska vara ärlig, det gör att jag längtar efter dagar tubsockor och stort hår . Oavsett om det är Rebecca jean kjol eller Randall och Kevin ' s rum och inredning Det Här Är Vi en promenad ner memory lane, och vi kommer att besöka vår barndom när vi ställer i vecka till vecka.

4. Amerika behöver en stor, kollektiv fult att gråta.

Let ' s face it: Det senaste året har varit ett shitshow. Verkliga livet familj drama över politiken har orsakat oss alla djupt smärta och sorg. Vänskap är för evigt förändrat, och vi är alla helande från ord vi inte kan ta tillbaka. Det Här Är Vi ger oss en trygg plats att känna våra känslor och låta tårarna flöda. Jag menar, om du kan vara stoisk under den scen där Dr Katowsky försiktigt säger en sörjande Jack Pearson om sin egen erfarenhet med att förlora ett barn, ja, då, du förtjänar inte att titta på Det Här Är Vi .

5. Att Pearson familj "Big Three" chant är den sötaste jävla sak i historia någonsin.

Erkänn, du skrika "Tre Stora!" till tv-skärmen. Sluta ljuga. Vi vet att du gör.

6. Pearson familj ger oss tillåtelse att erkänna våra fel — och att älska vår familj trots deras.

Dessa dagar, livet verkar vara "Facebook är perfekt" : Vi ser att våra vänner och familj leende på sociala medier och att ta sitt liv är perfekt. Men om man tittar bakom linsen och verkligen uppmärksamma, det är sant sorg i varje familj. Pearsons försiktigt exponera sina brister och sina verkliga känslor till oss och ger oss en paus för att se oss själva i deras kamp. Vid varje given tidpunkt, vi har känt mig instängd i våra jobb eller känner behov av att overachieve på semester som Randall. Rebecca och Jack påminna oss om att föräldraskap är förbannat svårt och att det finns ingen garanti för att dina barn kommer inte att sätta ut att behöva lite terapi när de blir äldre.

Om du inte redan har gjort det, börja titta på Det Här Är Vi just nu. Om det av någon annan anledning än att ni kommer att förstå ditt Facebook News Feed som vi alla forsa om detaljerna i varje jävla avsnitt.

Ni, det är bara så bra . Lita på mig. Bara titta på.

Detta är inte en betald annons. På allvar. Det är det inte.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar