Här Är 8 Skäl Varför Jag Aldrig Kommer Att Få Ytterligare Ett Barn, Så Sluta Fråga Helvete

Jag älskar min barnläkare. Hon är en smart fransk dam med en air av stilrena vänlighet, och en gång, innan jag hade försäkring, hon lät mig betala henne i en kram. Tja, hon faktureras mig senare, men hon skötte min generad tårar med välvilja på den tiden. Jag älskar henne så mycket, att även om jag flyttade ut ur staden år sedan, gör jag fortfarande helvetiskt disken för att se henne två gånger på ett år. Fortfarande, hon gör denna sak som retar skiten ur mig där i slutet av varje besök, frågar hon mig i desperat Franglish när jag kommer att ge min dotter ett syskon, eftersom barn behöver syskon.

För att vara rättvis, hon är inte den enda. Det finns en tid i varje kvinnas liv, jag har lärt mig, mellan twentysomething och thirtysomething när alla är alltför berörda med sade kvinnans lady delar, och så fort du dyker upp, du kommer att få en miljon personliga frågor. Alla från livsmedelsbutiker kassan lady till din fjärde kusin två gånger bort vill veta vad som händer där nere, så du kan lika gärna lämna en gynekologisk undersökning i Randall och Skype i alla berörda parter.

Eftersom jag redan hade ett barn, och senare gifte sig med den man jag levde i synd med den fråga du jour verkar vara i linje med att när jag kommer att lägga till mer lite skatteavdrag för vår familj. Svaret är aldrig. Aldrig någonsin, och jag funderar på att tatuera anledningarna till på mitt ansikte så att jag kan sluta fielding denna fråga.

1. Jag gillar min sömn. Detta är min nummer ett hugest anledningen till att jag inte orolig för att köpa Palmer är kakao smör och dessa konstiga bröstet pad saker. Jag gillar att sova. Jag älskar det så mycket; jag skulle gifta sig med den, har en baby med det, och då ständigt avleda frågor om att ha fler barn med det. Jag känner mig som på sju, min grabb har precis börjat sova konsekvent genom natten, och det är när hon inte är sjuk eller har mardrömmar. Själva idén om att starta från dag ett med en skrikande bebis ger mig ett fall av ångor så dålig att endast vin kommer att lugna ångesten. En hel del vin. Tack och lov, jag kan sova bort det.

2. Jag hatar mina syskon. Okej, detta är inte helt rättvist, eller ens sant. Jag är förskjuten av ett syskon, en sällan har en telefon ansluten, och jag är i själva verket ganska nära mitt tredje syskon. Jag faktiskt inte hatar någon av dem. Fortfarande, människor ständigt påminna mig om att eftersom de älskade sina syskon så mycket, varje person i världen ska ha ett par. Så här är det: du kan ljuga för dig själv och det är möjligt att du ser det förflutna genom ökade färgade specifikationer. Min bror och jag blev bara nära som vuxna. Att killen var en total idiot som barn, och jag slår vad om att han skulle säga samma sak om mig. Det finns en liten sanning att den stereotypa bildekal visdom som säger att din familj är inte nödvändigtvis de personer som du är kopplad till. just nu har jag bara tagit relationer med 1/3 av mina syskon. Det är inte ett bra genomsnitt.

3. Jag älskar mina pengar. Barnen praktiskt taget äta pengar. Jag visste att när jag skrivit för barn, men som jag inte helt förstod det förrän jag insåg att hon skulle bli hängande runt tills hon var minst 18 år. Blöjor är dyra. Så är fotboll lektioner, dans, and Girl Scouts. Senare: iPhones och de kläder som du köper i en butik i köpcentret som luktar som en desperat middle school dance. Mycket senare: college. Jag svor när jag tog en auto lån till ett värde av skulden för att min dotter inte skulle behöva. För att få det att hända, jag behöver inte fortsätta att föröka. Ett barn kan gå till Harvard. Två kan gå UT. Tre har att hålla sig till Austin Community College. Mer än så och de måste lära sig ett yrke.

4. Jag hatar graviditet. Så, så mycket. Jag har redan berört detta i min artikel om Baby Amnesia men för att upprepa: jag skulle snarare utföra min egen bäcken tentamen i Randall än någonsin att vara gravid igen. Jag skulle hellre se Rush Limbaugh och Guvernör Perry göra en variant av vaginal stickning för 8 timmar mot hela Nickelback diskografi än någonsin att vara gravid igen.

5. Jag är en hemsk person. Jag är säker på att jag skulle spela favoriter och/eller ogillar en ny bebis. Naturligtvis människor försäkra mig om att detta inte är sant, eftersom de inte vet mitt liv. Vi moronically fått en valp för ett par år sedan och jag kan fortfarande i hemlighet ogillar honom för att han är lite behov vakuum. Naturligtvis, jag vet att en hund inte är ett barn. Det är poängen. En baby är en hund förstoras med en kerjillion. En av mina vänner har tre barn, och jag vet att hon är uppriktig och ärlig när hon säger att hon inte spela favoriter. Hon är en bra person. Det är jag inte. Jag är en hemsk person.

6. Min grabb är en fruktansvärd person. Självklart, jag vet inte verkligen tror att mina barn är helt fruktansvärt. Jag tror att hon är fullt nöjd med att växa upp solo, och kommer inte sugarcoat detta faktum. Jag har en annan vän som droppar av hennes barn från tid till tid. Han är på cusp av toddlerhood, och behöver en hel del odelade uppmärksamhet som han vet ännu inte att han kan kvävas på/electrocute sig på/garrote sig själv på allt jag äger. Detta leder oftast till min lilla väg upp till hennes rum för den tid att skriva den typ av "jag är ensam och ingen älskar mig" en poesi som skulle göra Sylvia Plath stolta över. Folk frågar henne hela tiden om hon vill ha en liten syster eller bror. Hon sidan ögon dessa människor. Hårt. Ska jag låta mitt barn diktera mitt liv val? Nej. Jag förstår inte vad ett helvete det skulle vara om jag hade en liten sak som inte ens kunde hålla huvudet upp och kräktes på allt mitt befintliga barn håller kär? Ja.

7. Jag behöver inte en arvinge, men tack för din oönskad oro . Första gången någon frågade mig om jag var besviken över att jag inte har en son att bära familjens namn, jag stirrade på dem för en lång tid, osäker på om jag kunde kontrollera min hals-stans-reflex. Min dotter bär mina gener, det är inte något som bara pojkar kan göra, som att kissa på deras namn i snön. Om min dotter tar ett nytt efternamn senare, är jag ganska säker på att "Edwards" är inte i fara för att gå ut.

8. Eftersom jag inte känner för det. Jag vill inte, okej? Jag älskar stora familjer, det gör jag. Jag låtsas inte tror att jag vet bättre än andra människor eller deras familjer. Jag förstår hur det kaos i en stor familj kan förvandlas till en typ av bullriga komfort. Helvete, jag växte upp med 11 andra barn. Jag gör faktiskt få det. Fortfarande, detta är vad som fungerar för mig och mitt. Jag kanske är traumatiserande min egen dotter—massor av människor verkar tycka det—men jag föredrar att tänka sig att en familj idag kan se ut som vad som helst: en mamma och en pappa, två mammor, två pappor, två barn, en Duggar värde av barnen, eller ja, bara en unge.

Dessutom, om jag hade en annan unge nu, de skulle inte ens vara ute för utbildning byxor innan någon ville veta när jag skulle lägga in en tredje.

Det här inlägget publicerades först på Mommyish .

ADVERT

Lägg till din kommentar