Skäl att Homeschool

Du kan vara en homeschooler eftersom du inte bryr dig om din skola system. Du kan vara en homeschooler eftersom det är en bra passform för din familj och du gillar att resa i världen. Du kan vara en homeschooler för att du spenderat så mycket tid volontärarbete i skolan, ska du har varit anställd (och tar en välbehövlig cocktail till PTA möten var ogillat.) Som någon som är homeschooler hoppas att utsätta mina barn till världen de lever i, jag har ofta känt det som om jag har varit i ett fack som vissa trångsynta, extremhögern, homofobiska, religiösa trångsynt. Jag måste säga att detta verkligen inte sitta bra. Vi har många skäl att homeschool, som börjar med dessa...

Larm: Hatar dem. Ingenting sätter mina tänder på kanten så mycket som ett larm. Jag är fortfarande upp tidigt eftersom jag älskar det tysta, men mest för att jag älskar att titta på minibussar flyga genom mitt hus i morgon fylld av skrikande mammor och gråtande barn. (Jag står voyeur som vid mitt fönster du smuttar på mitt kaffe i mina pj ' s medan mina änglar sover i sina sängar – det blir aldrig gammal) Tänk dig att aldrig ställa ett alarm om du inte har ett plan att hinna med, vilket i sin tur leder mig till ...

Resa: Vi kan gå när vi vill. Du vet de där fantastiska lågsäsong priser? Vi vill tacka er för dem. Någon sa till mig häromdagen att deras barn älskar känslan av att vara på Disney när dess upptagen, på allvar? Vad barn vill stå i kö i timmar på en gång? Studiebesök är aldrig på ett tight schema, och aldrig börja klockan 8 på morgonen. Om vi får det och det är lamt, vi går för att äta lunch. När vi går för att äta lunch, jag kan till och med ta ett glas vin ('nuff said).

PJs! Mina barn får göra sitt arbete i sina pj snarare än att oroa dig för den senaste mode. Tillbaka till skolan shopping består av att en dag köpa pj – ja, pj ' s. De ska sitta (eller ligga) med klassen husdjur på sina varv.

Det arbete de hand i, är verkligen deras arbete. Det skulle vara ganska meningslöst att göra det åt dem och sedan grad mig själv. Används för att älska dem som är over the top projekt som kom in på skolan alla powerpointed av en åtta år gammal!!! (btw, vi inte har läxor om inte någon har verkligen irriterade mig och jag gör.inte.- pack.lunch – jealous much?)

Jag uppmuntra till diskussion av världen. Vi studerar länder, människor, religion och naturligtvis, mat ... alltid mat. Ibland kan vi även få åka till landet – awesome-ness på resan skala!

Val . Förra gången vi deltog i en politisk debatt och låt våra äldsta höra båda sidor för att göra ett välgrundat beslut om hur hon kände sig. Ja, hur hon kände sig. (det var ett främmande begrepp för många, och för posten, hon älskade varken kandidater)

Jag uppmuntrar full nedsänkning när det kommer till studier . Barn bör undervisas om Mexiko på Cinco de Mayo, bör du göra det i en Mexikansk restaurang med en margarita i handen. Också, kör ett vakuum eller torka ner ett badrum får du en En i PE.

Vi förväntar oss aldrig våra barn att bara passa in. Som min äldsta, Wiki som anges i hennes blogg om att gå med publiken – varför skulle du vilja passa på när du är född för att stå ut? De är gratis att vara deras exceptionella själva. Och de är verkligen enastående (om det inte margarita talar)

Världen är vårt klassrum och vi omfamna det!

(P. S. Ja, somedays cocktail timme anländer lite tidigare än andra, och min mamma vänner att inte döma.)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar