10 Anledningar Till Mina Små Barn Skrattar

För ett par månader sedan, skulle jag ha skrivit ett inlägg med titeln "10 Anledningar till mina Underbara Tvillingar Skrattar". Topp 10?

1. De vaknade. 2. Jag spelade peek a boo. 3. Jag gav henne 'poo-mus' hennes älskade teddy. 4. En tvilling sa hej. 5. Jag tittade på dem. 6. Jag blåste en hallon på deras magar. 7. Vi läser en bok tillsammans. 8. Vi fick stapla koppar ur lådan. 9. Jag gick till toaletten. 10. Jag erbjöd dem ett kex.

Åh, de rultig liten kinder, degig och trinda. Dessa små små händer, perfekt på alla sätt... de var en sådan glädje. Men sedan vände de sig om 18 månader och de söta fluffiga fnittrar? Gått. Knubbiga små leenden? Gått. Skriker hysteriskt? Du har det! Trycka och knuffa? Hmm, det också.

Vad verkligen får mig är ombytlighet av det hela. Förra veckan var vi alla skrattar. Idag har vi skriker — inte hänga på, skrattar — nej skriker, av och på hela dagen lång. Allllll dagen lååång.

Idag har jag presentera de tio bästa skälen mina tvillingar skriker...

1. De vaknade. 2. Jag spelade peek a boo. 3. Jag gav henne 'poo-mus' hennes älskade teddy. 4. En tvilling sa hej. 5. Jag tittade på dem. 6. Jag blåste en hallon på deras magar. 7. Vi läser en bok tillsammans. 8. Vi fick stapla koppar ur lådan. 9. Jag gick till toaletten. 10. Jag erbjöd dem ett kex.

Good bye, Dr Jekyll. Ange, Mr Hyde. Åh, glädjen av småbarn.

ADVERT

Lägg till din kommentar