5 Skäl till att jag Älskar Mitt barnens Påhitt

1. Hon håller mig på tårna.

Med en udda barn, du vet aldrig exakt vad man ska förvänta sig. Kommer hon att bryta ut i sång mitt i mataffären? Kommer hon att göra konversation med den slumpmässiga gamla damen vid Målet? Kommer hon att slänga ut en random fakta om jordens atmosfär hos tandläkaren? Din gissning är lika bra som min!

2. Hon blir aldrig förlorat i en folkmassa, bokstavligen.

När alla andra bär samma kläder och vanligt brunt hår, mina barn är i en varm rosa topp, regn stövlar, och ljusa gröna höjdpunkter. Även om jag ville, jag kunde inte hålla mina ögon från henne.

3. Hon låter mig vara dum.

Vi dansar runt i köket, med att sjunga i toppen av våra lungor, och brast ut i hysteri på saker vi tycker är roliga. Visst, det är ibland på de mest olämpliga tider, men dessa dagar jag tar skrattar där jag kan få dem.

Shutterstock

4. Hon inspirerar mig att gå utanför min comfort zone.

Innan min dotter, den svarta färgen gjorde upp 99% av min garderob. Nu är det mer som 90%, men hey, det är framsteg! (Vem visste aubergine var verkligen min färg?!)

5. Hon är 100% unika och hennes egen speciella själv. Och, egentligen, vad är bättre än det?

Om du älskar din knäppa unge, du kommer att älska ABC är lustiga ny komedi Amerikansk Hemmafru . Och om du inte har ett besynnerligt barn, kommer du att få en smak av vad vi går igenom — lyssna på!

ADVERT

Lägg till din kommentar