10 Skäl till varför Det är Häftigt att Ha Tvillingar

1. 2 för 1 affär. Jag gjorde inte njut av graviditeten och räknade ner dagarna tills det var över och jag kunde kasta 75, ja 75 pounds som jag fick och känner att jag hade en viss kontroll över min kropp igen. Att ha tvillingar är otroligt svårt, men att veta att jag inte kommer att vara gravid igen (eller åtminstone för en mycket, mycket lång tid) är ett stort plus.

2. Uppmärksamhet. Att vara gravid med (och vara mamma till) tvillingar, man känner sig som en kändis.När de är spädbarn, alla du går genom att entusiastiskt utropa, "Är det twiiiiiins?!?!" Svaret på den frågan är så smärtsamt uppenbart att vissa kan finna det irriterande, men när du är fast i huset med två barn känner som du har absolut ingen aning om vad du gör dag efter dag efter dag, någon mänsklig interaktion känns som en seger. Speciellt en där du spelar rock star.

3. Älska din man ännu mer. En pappa till tvillingar är i huvudsak en andra mamma. På 3AM när du är varje halv-vaken med tvillingar och båda ingår i lika stora mängder mjölk, bajs, dregla och förmodligen dina egna tårar, du inser wow, jag älskar den här killen ännu mer än den dag han slet upp dansgolvet för att "Take me Home Tonight" på vårt bröllop.

4. Foton Opps. Jag menar, hallå?

5. Dubbla milstolpar . Så långt att höja tvillingar har varit svårt. Som svårare än att springa ett maraton hårt (jag har kört ett maraton och tro mig detta är wayyy svårare. Vissa dagar känner jag ärligt som att jag skulle njuta av att köra 26,2 miles under hand för tvillingar). Men självklart finns det stunder som gör allt värt det. Första leenden, rullar, steg, kramar, ord. Och den största delen är, om du missar chansen att fånga en av dessa spektakulära stunder på kamera, har du en andra chans med andra barn oftast bara dagar bort!

6. Bästa Knoppar. Jag har inte upplevt detta ännu (även om folk håller berättade för mig att de kommer att vara "instant lekkamrater!") eftersom just nu är det mest försöker att ta tag i, bita, slå varandra över och orsakar allmän skada för en annan. Men jag är redo och väntar på den dagen som de spelar lugnt tillsammans medan jag sitter på soffan och titta på något på Bravo och dricka en varm kopp kaffe.

7. Den Ultimata Ursäkten . Kan inte passar in i någon av ditt pre-graviditet kläder 18 månader senare? Gör din mage ser ut som färdplan som en traktor körde över? Har inte så mycket som tittat på din man i 3 dagar? Att behöva ta ut för att middag 5 nätter i rad? Vill inte gå till att bröllop dusch? Ignorera alla telefonsamtal? Avbryt planerna i sista minuten? Det är bra, du har tvillingar!

8. Twin Bond . Mina killar har precis börjat prata en hel del, och i morgon de vaknar upp och säger "Hej brubber!" från vagga till spjälsäng. Heliga gullighet. Jag menar, kom igen! Jag smälter.

9. Vänlighet mot Andra. Jag bor i nordost som inte är känd för att vara den trevligaste ställen. (Hej, fick du höra om den vinter vi hade bara?!) Som sagt, det är ödmjuka hur mycket familj, vänner och främlingar är villiga att hjälpa till när det kommer till tvillingar. Och vi ska ta det.

10. Oändlig Underhållning . Tvillingar är Dyrt med en inkomst E. Men de goda nyheterna? Det finns ingen anledning att betala för kostnader som kabel-TV eller film på biografer. Vem kan slå detta?

Relaterade Inlägg: Allmänheten om Tvillingar

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar