12 Anledningar till att jag inte Skulle Göra Verklighet TV

Ibland ser jag mig omkring på de tre ring cirkus som är mitt liv och tänka, "Detta skulle bli Verklighet TV guld. Någon borde ge oss en show." Inte för att det någonsin skulle hända, men det korta svaret är NEJ. Varför?

1. Mina barn tycker att kläder är valfritt hemma.

2. Jag har tre pojkar. De tillbringar mycket av sin tid med att tänka på och tala om rumpor, och bajs och fisar. Till exempel, de två stora pojkarna tycker att det är hysteriska när de fråga ett Litet Barn, "Vad är en halv pudel och en halv pudel?" och han svarar: "Bajs Bajs!"

3. Ibland, jag vet inte var mina barn är. Jag ska diska i köket och nästa sak jag vet, jag har ingen aning om den nuvarande vistelseort av våra nästan två år gammal. Han brukar sätta massor av våtservetter under toalett eller klättring på översta britsen. Att sätta den på tv skulle sannolikt landa mig ett besök från CPS. (Normalt sett brukar jag hålla badrum dörrar stängdes och jag tar stegen ner så fort han vaknar upp för att undvika en oundviklig nedgång och bruten arm.)

4. Ibland, Jag göra vet var barnet är. Han knuffade en stol över att den höga disken i köket och står på toppen. Och, jag tar hans bild.

5. Vi har ännu inte mästare "volume control". Vårt hus är för HÖGT! Ett av barnen är särskilt högt ibland. Om han är tillräckligt nära, jag kan faktiskt känna mitt trumhinnan vibrerar. Dessutom behöver han inte gå att sova lugnt. Visst, han kan ligga i sängen, men han är inte tyst. Igår kväll, han låg i sängen och för två minuter, i en halv-skrika, upprepade, "Mamamaaaamammmmaaaama, Mamma, maaaamamaaaa!" Men, när han följer att med ett utbyte som denna, "Mamma?", "Ja, Linda?", "Jag älskar dig.", "Jag älskar dig också, bud.", vad kan du göra?

6. Mina pojkar älskar att leka med Lego. Jag älskar att de älskar att leka med Lego. De är urkopplad och använda sina hjärnor, kreativt och analytiskt. MEN. Det är Legos överallt. Den formella matsalen som jag insisterade på att vi bygger i vårt hus (för barn), för alla fancy middag vi skulle ha, har förvandlats till "Lego-rum". Det skulle vara bra, om Legos skulle bo i Lego-rum. Istället, de är överallt. Jag vill inte att kamerorna rullade när jag "råka" dammsuga några av dem. (Detta är anledningen till att jag dör i skratt varje gång jag ser en "webböversikt" typ visa och höra ett par unga säga, "Åh, detta skulle vara perfekt för underhållande! )

7. Jag tar min äldsta son till skolan i min pyjamas. Små barn är oftast i sin pyjamas också. Förra veckan, Mitt Barn hade endast underkläder när vi tappade Stora Barn mindre i skolan. Kom ihåg att kläder är valfritt. Och, jag brukar köra med en hand. Mitt kaffe är i andra hand.

8. De videokameror som kan plocka upp den ljuva tiden i vårt hus, som när Mitt Barn klappar sin lilla brors ansikte och viskar "jag älskar dig." Eller när vi "mysa" och säga böner på natten. Redigering rummet skulle mer sannolikt fokusera på de som inte är så söt gånger, som när de två stora pojkarna är dunkade varandra eller, i morgon rush, när jag skäller, "Var är dina skor? Borsta tänderna! Skynda dig! Vi måste gå! Nu!"

9. Vi äter konstiga saker till frukost, ibland. Mitt Barn är de vanliga misstänkta för konstigt frukost önskemål, som popcorn eller tilapia.

10. Jag måste använda en kolv nästan dagligen. Om det inte är massor av våtservetter i toaletten, det är den gröna rösten tandborstar eller liten kartong böcker eller... ja, du vill inte höra om det.

11. Mitt hus är "företaget clean" för exakt fyra timmar per månad. Jag har en hushållerska som kommer två gånger i månaden. Naturligtvis, du måste städa före hushållerska rensar. Det är en hel del arbete för att få redo för det. Men, det arbete som belönas med två timmar, på två separata dagar, när barnet är tupplur och de stora pojkarna är i skolan och det är SÅ RENT. Det varar i cirka fem minuter efter vi kommer hem från skolan pick-up. Så, det är sällan företag ren och det är aldrig "otaliga främlingar tittar på på tv ren".

12. Jag har låst min äldsta son och min mobiltelefon i bilen i en Kohl ' s parkering. Lyckligtvis, en söt främling som såg vad som hände och ringde brandkåren. Det var inte för varmt eller för kallt, han var en baby och sov igenom hela 8 minuter tog det för brand lastbil för att komma och låsa upp dörrarna. Denna rätt var ungefär samtidigt som Britney Spears rakade sitt huvud och i allmänhet "smälta ner". Senare samma dag, när min son var säkert hem, allt jag kunde tänka var: "jag är glad att jag inte är Britney Spears med fotografer och kameramän efter mig överallt jag går."

Hur skulle världen se om kameror var i rullning i DITT hus?

ADVERT

Lägg till din kommentar