Jag är Redo Att Sluta Amma

Min älskade lilla pojke, anser att detta är ett ingrepp av olika slag.

Jag inser att du har ett problem. Och kanske jag är en möjliggörare. Se, jag vill inte längre amma, pumpa, producera mjölk, eller på annat sätt engagera sig i att vara den källa till mat för dig, min älskade lilla dyrbara parasit. Vi har kommit till den punkt där du suger livet ur mig. Jag menar det på ett bra sätt, och är stolt och tacksam för att jag kan försörja dig och ger näring åt dig genom bröstmjölken. Jag bara över det nu. Så låt oss diskutera.

Du, vid mogen ålder av sex månader, är vad vissa skulle kalla en "boob snobb." Du har bara en smak för ren, frisk-off-the-gården bröstmjölk. Och den här tröjan ko har cirka fått nog, och är redo att hänga upp hennes juver. Jag vet att du dricker ur en flaska också, när du måste. Men vi båda vet vad du föredrar. Direkt från källan, särskilt på natten.

Du använder din charm också, för att få vad du vill. Ja. Du är den sötaste lilla pojke jag någonsin har sett i mitt liv. Och det gör mig en sucker (eller kanske en suckee, eftersom du är den bokstavliga "sucker.")

Amning är ingen lätt uppgift. Och pumpstationer, eftersom jag arbetar är super härlig. Jag har även myntat amning rum på jobbet, "Mejeri."

Just nu, du har fått det gjort i skuggan, eftersom dessa bröst kommer att göra 14oz. en pump (alla en produkt av din gör, jag är säker.) Och du som sjuksköterska när du fan god, när jag är hemma, eftersom du kapitalisera på det faktum att jag är trött och blir lat efter en lång dag på jobbet, så fort jag kliver in genom dörren. Det är bara alltför lätt att unsnap min janky amnings-bh som har sett bättre dagar, och hakar du på.

Boob är bra ljuddämpare. Men för guds skull, människa, det är dags att komma med formeln program. För att inte tala, du hjärtligt välkommen alla barn mat som jag stoppar in i din söta lilla mjölk-hål. Havregryn, sötpotatis, morötter, gröna bönor, äpplen, bananer. Behöver du verkligen att sjuksköterskan genom natten? Åtminstone kan vi skära bort den?

Du vet verkligen hur man fungerar detta väldigt söta lilla mamma-son bilaga till mig. Du vill alltid vara vid min sida. Även nu, när jag skriver detta blogg inlägg, vi ligger bara några minuter bort från din 10pm mellanmål, och du uppmanas att "hjälpa mig" i mitt skrivande. På grund av att din tätt faktor, jag glatt tvinga. Efter allt, du är den sötaste lilla pojken i världen.

Det är bestämt sedan; Du vinner. Jag kommer inte att avvänja. Men ändå. Jag är glad att vi hade det lite prat.

Relaterade inlägg: Glädjen av Avvänjning

ADVERT

Lägg till din kommentar