20 Saker Enklare Än att Rationalisera Med en 4-Årig

Min 4-åriga oftast ligger ner efter förskolan och tar en tupplur medan du tittar på Nicke Nyfiken . Idag, han låg ner och sedan kom för att hämta mig eftersom att han ville ha något annat på TV. Detta skulle inte ha varit ett problem normalt, men i dag, han visste inte vad han ville titta på. På riktigt... han skrek, "jag vill titta på något annat, men jag vet inte vad det är." Att inte vettigt.

ATT BARNEN INTE VETTIGT.

Situationen blev en 2-timmars temper tantrum. Jag kände mig som min årskurs 9 pojkvän hade dumpat mig igen, men i en giftig argument (till skillnad från den skit observera att han faktiskt klarat mig i geovetenskap). När min spawn-of-the-devil bedårande ängel äntligen nått slutet av sin vrede av terror, föll han ihop i en hög på vardagsrumssoffan och gick ut.

Som en drucken. En berusad 4-åriga utan en vård i världen.

Jag var kvar med chip på min axel.

Jag sammanställt denna lista medan han sov, för sanity 's skull, y' all. Eftersom du inte kan rationalisera med en 4-åring. Du kan bara inte.

De ger inte ett skit, men de kommer att ge dig skit.

Jag ser verkligen fram emot slutet av sitt terroristregimen. Yay 5.

Här är min lista på 20 Saker Som Är Lättare Än att Rationalisera Med en 4-åring...

1. Rakning din lady bitar medan 9 månader gravid.

2. Att stjäla ett gyllene ägg från en eldsprutande drake.

3. Laga en gourmetmiddag, med en 30-kilos bebis på höften.

4. Klimakteriet i Florida värmen.

5. Förstå reglerna i Curling.

6. Arbeta för Världens Hav pr-firma.

7. Dom galaxy.

8. Att Barack Obama.

9. Shopping på Whole Foods på välfärden.

10. Flyga ett plan genom bermudatriangeln.

11. Gemensam Grundläggande Matematik.

12. Undervisning offentliga skolan.

13. Dela en lägenhet med Sheldon Cooper (knock, knock, knock... Leonard).

14. Faktum kontroll för The Daily Show.

15. Analblekning Ron Jeremy.

16. Att försöka prata med min 9-åring när han spelar Minecraft.

17. Declawing Hemingways Katter (de har 6 tår).

18. Shopping på Mål utan att spendera $100.

19. Douching med Brillo.

20. Medföljande Billy Joel (på piano).

En gång var jag kunna rationalisera min väg ut ur en fortkörningsböter. Ett par gånger har jag kunnat ha en rationell diskussion om Amerikansk politik i en bar. En dag i framtiden, samma gått ut, drunken-som 4-åring som för närvarande driver mig till ett tillstånd av psykisk disharmoni kommer att försöka rationalisera med mig om utegångsförbud, eller flickvänner, eller ett D på hans Kemi midterm... och jag ska lyssna.

Men jag ska ha denna lista i åtanke hela tiden. Och payback ' s a bitch.

Relaterade inlägg: 7 Sätt Min Gravid Är Som en Kardashian

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar