10 Skäl Att Höja Barn Är Som Att Vara I College

1. Nakenhet. Japp, det är överallt. Oavsett om det är ditt bröst exponerade för hela världen att se när de ammar eller ditt barns nakna bakdelen så hon ränder i huset du bli fördömd, det är en ton av nakenhet.

2. Väntar i kö till Badrum. Kom ihåg att i kö för badrum på ett house party och vara ganska säker på att det var något misstänkt pågår bakom den stängda dörren? Tja, det kommer inte att ändra. Jag är aldrig säker på vad exakt det är som händer i det. Toaletten har varit inkopplad på mer än ett tillfälle. Jag har öppnat dörren till vad som ser ut som skador från en liten tsunami. Jag städade tandkräm mindre ytor mycket högre än mina barn kan nå.

3. Stryk på badrumsdörren När Du Försöker Bara att Kissa. Bang! Bang! Bang! Ja, du kom precis i det efter att ha väntat i kö. Du såg till att ingen behövde något. Inte förr än din rumpa träffar som plats och plötsligt är det tjat, skriker, gråter och den oundvikliga chant av "mamma...mamma...mamma". Vill du veta min hemlighet? Lämna dörren öppen och ljus off - ingen misstänker en sak.

4. Extra Trosor i Väskan. Jag menar, Jag har aldrig gjort det, men jag hörde att det var tjejer som gjorde det... Men jag gör det nu, men de är för mina barn, för du vet aldrig när de kan komma till hands. En kollaps på en restaurang på grund av en sladd mark är tillräckligt, tack!

5. Rapningar Tävlingar. Förlåt. Barnen älskar dem och pappor älskar att uppmuntra dem.

6. Baksmälla. Skillnaden är att du nu få en efter bara två glas vin på din one night out en månad (om du har tur nog att hitta en barnvakt) där du spendera din tid att prata med din make / maka om barn som du var så desperat att fly.

7. Att vakna upp till Slumpmässiga Främlingar. Okej, det är kanske en överdrift. Jag hänvisar till bal. Barn kan du aldrig har träffat, än mindre som kommer att vara i ditt hus för att äta din mat och fnissade tills alla timmar i natten.

8. Att Vara Uppe Hela Natten Lång. Du använde för att stanna upp för att ha kul, dricka och fest. Värsta tänkbara scenario är att du hade ett prov att plugga till. Inte längre, nu är det bara ett helvete.

9. Piss Byxor. Vi alla hade en. Du känner honom. Att killen som drack alldeles för mycket och oundvikliga förbannad själv. Oroa dig inte, han har inte gått långt. Han bytte till apple juice och förklädde sig som en tre år gammal.

10. Att vakna Upp Täckt av Spyor. Den enda skillnaden är nu att det inte är din egen och på något sätt som är mycket värre. Istället för att din bästa vän det kommer att vara din dotters hår du hålla tillbaka så hon strider maginfluensa.

Relaterade inlägg: Allt jag Behövde Veta Om Föräldraskap jag Lärde mig i gymnasiet

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar