När Du Höjer Ditt Barn På Ett Konservativt Område

Vår favorit vandringsled som slingrar sig genom våtmarker och markarbeten. Jag ryser när jag ser den långa, höga väggar av jord slingrar genom träsket. På denna plats, i detta tillstånd, jag kan inte hålla tyst. "Dessa stora kullar byggdes av slavar," ska jag berätta för mina 6 år gamla. "De var skickade att gräva och dränera mark, och många av dem dog av svält och sjukdomar—sjukdomar som kallas malaria och gula febern, som du fångar från myggbett." Min son, omedvetet, repor på benen. "En vit man berättade för dem vad de ska göra."

Eller vi skulle kunna gå till statehouse—byggd av slavarbete, naturligtvis. Statyer omger den, inklusive en särskild Far Gynekologi. Han förtjänat denna titel genom att arbeta på hans slavar utan samtycke. Andra statyer fira segregationists, slav ägare, mördare. Jag tar inte mina söner att statehouse. De besökte för första gången under flaggan protester. Ta ner det, sade vi, och vi vann. "Historia, inte hatar" folk skrek på oss från andra sidan av trottoaren. Vinkade de Konfedererade flaggor.

"Det är slaveri flagga," det måste jag berätta för min son. "Det är för män som gillar kämpa för att hålla slaveri lagligt."

Han nickar. Han hatar omnämnandet av slaveri. Han kommer att lägga sina händer över hans öron, tala om för mig att sluta prata, berätta för mig att han vet om det, och kan vi sluta prata snälla. Han har förfäder som kämpade för Konfederationen. Det vet han inte ännu.

På grund av allt detta, som en vit mamma, jag måste gå varsamt fram. Jag måste se till att mina barn har olika grupper av vänner. Jag måste läsa dem olika böcker; vi måste på allvar studera andra kulturer. Jag måste polisen deras språk.

Vi pratade om barn i min 4-åriga YMCA klass. En av dem, konstaterade han var svart. Han visste inte hans namn. "Jag kallar honom 'lurviga huvud,'" sade han.

Jag kvävdes på min söta te. "Du kan inte säga", sade jag. "Det säger hans hår är likt ett djurs, och han är som ett djur, och han är inte ett djur."

"Han brydde sig inte," min son sa, att rycka. Men jag trodde honom att bry sig. Jag föreställde honom, säger hans mamma och hennes hjärta sjunker . Vi gick till biblioteket. Vi checkat ut bok efter bok av bell hooks, av Dinah Johnson. Vi gick på en svart hår enighet studie. Eftersom det i detta tillstånd, i detta rum, mina söner inte smutskasta svart hår. De kan inte vara som alla andra.

Race relations är inte de enda saker som vi måste gå försiktigt om. Vi är Katolik. På denna plats, vi är en betydande minoritet, och många människor kan inte se oss som Kristna. Som homeschoolers, vi måste vara försiktiga. En snäll familj kanske tror att vi är på väg till helvetet och försöker att evangelisera mina barn. Jag har blivit rekommenderad läroplan som säger Asiatiska folk var inavlade; att jorden började för flera tusen år sedan och fossil är djävulens lögner. Vi måste vara försiktiga, både att prata om vår insamling av förhistorisk haj tänder och med vem barnen leker.

Även våra sekulära homeschool-gruppen spenderade en hel lektion med hänvisning till att svarta människor "Negros." Som tur var missade vi att historien klass, och jag ville inte ställa till en scen. En del av inför rasism efter alla, gör en scen, och det är obehagligt och fult och hårt. Vi har att göra massor av scener här nere i South Carolina. Du har för att vara redo när som helst.

Vi är också notoriskt politiskt Konservativ. Jag fick klippa av en bil med Donald Trump klistermärke den andra dagen och gjorde misstaget att nämna det. Min son frågade vem är Donald Trump. Jag var tvungen att förklara hans avskyvärda politik skälen för lokala människor som honom, och varför han har fel. Åtminstone nu, min son säger att han tycker om Bernie Sanders eftersom han tycker att alla ska ha fri sjukvård. Jag ville inte berätta för honom hur många människor som Donald Trump. Jag kunde inte stå ut med att.

Det finns andra, mer subtila tecken på den lokala Konservatism. Vi har många av landets klubbar, slag med pooler och väntelistor. Att vi inte har rätt efternamn för dem. Små flickor bära Lilly Pulitzer. Parkerna är fulla av barnflickor—barnflickor som ofta har en annan färg än sina avgifter. Vår sheriff spenderat enorma summor pengar att köpa tankar (de svarta människor kan stå upp, ni vet). Frågar folk om Latinamerikaner, och de starta i en utläggning om illegala invandrare. Vår favorit tiendas ständigt i närheten av invandring räder.

När människor ta reda på om våra fossiler, vår politik och våra politiska aktiviteter, jag kan ofta se dem kantband i den andra riktningen eller hitta en annan mamma att prata med. När jag klagade på att "Negro" debacle, jag var mest träffat med undrande blickar. "Tja, hon kanske ville bevara den historia under en klass," en mamma sa. I normala T-shirts och jeans, utan monogram eller polos eller overaller, mina söner ofta inte följer de outtalade dress code. Jag kan se den dömande hjulen att snurra i andra mammor huvuden. Jag vågar inte bära en band T-shirt längre.

Det är rasistiskt. Det är dålig. Det är Konservativa och evangelikala, och ibland nya jorden kreationistiska. Jag har för att skydda mina små barn från en massa idéer som jag inte vill att de ska stöta på. Men vi är halvvägs mellan bergen och stranden. Vi har en mördare children ' s museum, ett underbart klimat, och underbar kultur. Och vi älskar våra liberala vänner, främst genom attachment parenting och universitetet. Det finns en hel del galna. Det finns en hel del Confederate flaggor. Men i slutet, vi älskar det nog att stanna kvar, att arbeta för förändring. Och att lära våra barn till.

ADVERT

Lägg till din kommentar