10 svar på tal till "välmenande" Frågor Om potträning

Potträning! Om du är längtan efter ett sätt att förvandla ditt liv till en ofrånkomlig urin indränkt helvetet, få tillbaka på att potträna vagn! (Ja, jag slår vad om att det finns minst en tidigare potträning fel i din historia. Hur vet jag? På grund.... um.... utan anledning.)

Här är några av kamrarna till välmenande vänner, familjemedlemmar, och jävla främlingar på gatan som tror att det är deras plats för att någonsin-så-att försiktigt ställa frågor till dig om potträning...

1. Min son var utbildad på 17 månader. Egentligen? Jag var upptagen med att lära mina barn spanska och Mandarin sedan. Och didgeridoo.

2. Har du provat någon blöja? Har du försökt att få avföring ut av klädsel?

3. När hon är redo, är hon redo. Du har rätt. Och när hon kan byta den för en cykel och en XBox, är hon redo för.

4. Har du provat ett klistermärke diagram? Ja, varje gång jag inte har ett nervöst sammanbrott innan klockan tolv, jag får välja min favorit prinsessa.

5. Har du hört talas om avskaffande kommunikation? Synd att du inte prova när hon var yngre. Helt! När min man blir en olja förändring för vår DeLorean, jag ska bara zip tillbaka till det ögonblick av hennes födelse och göra allt annorlunda.

6. Har du provat att M&M ' s? Har du sett min röv?

7. Förskolan kommer att hjälpa till med det. Häftigt! Om du inte har något emot min fråga, hur mycket extra du betalar för lärarna att komma med och städa upp kissa från ditt trägolv?

8. Hon kommer bara att kopiera hennes äldre syster. Så roliga! Som bara verkar fungera för lärande F word.

9. Med hjälp av Pullups hjälpt min son. Han trodde att det var som underkläder. Om ditt barn inte likställa en Pullup med en blöja, måste du omedelbart kontakta Mensa.

10. Det kommer att bli bättre! När du tar över en svamp, några matta renare och lite vodka, det kommer säkert.

Så, när du har din vackra, välmenande, bisarrt nog hennes potträning investerat släktingar över för Thanksgiving, se till att ha dessa svar på tal i minnet.

Också, FYI, doften av nybakat pumpa paj nästan täcker upp stanken av avföring. Så stoppa att storebought en i ugnen och vrid det till 350. Du är välkommen. Happy Thanksgiving!

Relaterade inlägg: En Förälder Bön för potträning i den Digitala Tidsåldern

ADVERT

Lägg till din kommentar