15 Kvalifikationer För Att Bli Min Syster Fru

Jag har bestämt mig för att bli en syster fru kan vara den mest fantastiska sak någonsin.

En flickvän som bor med mig och hjälper mig att laga mat och städa och komma ihåg vad vår man sa under den sista argumentet så kan vi både hålla det emot honom? Ja, snälla.

Men jag inser också att det skulle ta en speciell kvinna med mycket specifika egenskaper som vill gå med i vårt band av galen.

Tillsammans med förmågan att skratta åt fis skämt och förhandla om din väg ut ur ett litet barn "varför" spiral, här är egenskaper som du skulle behöva ha som min syster hustru;

1. Du kan inte vara för varmt. Låt oss även säga att du kan vara manligt utseende. Facial hår, vred mullvadar, denna typ av sak. Min man måste fortfarande se mig som den hetaste. Du är inte här för att regna på min parad, bara för att hålla mitt paraply.

2. Okej, kanske ingen paraply håller. Kan bara säga att du är asexuell. Vi måste ta det hela ur ekvationen.

3. Du vill inte att någon av dina egna barn, någonsin. Mina är nog, lita på mig.

4. MEN...du måste älska mina barn så mycket som jag gör. Och du måste verkligen vilja komma ner på golvet och leka med dem. Du behöver inte ha något emot att få bossed runt med småbarn och du älskar att höra långa beskrivningar om Minecraft världar komplett med illamående-framkallande demonstrationer. Barnen kommer fortfarande älska mig mest, dock.

5. Du behöver inte döma enstaka glas vin innan klockan 5. I morse. Jag skojar.

6. Du har inget emot att bli ombedd trick frågor med barnen hela dagen lång. Som..."Syster, Mamma, göra din vilja blå filt eller den gröna filten?" Om du säger, "Den blå." Du kommer att få höra, "Faktiskt du får det gröna." Detta händer varje gång. Du kommer aldrig att få svaret rätt.

7. Du har en hög tolerans för sleep deprivation. I själva verket, du tycker att sova är för sissys och farmor.

8. Du älskar ironi. Till exempel, ett barn, som inte blöt säng i år kommer alltid våt sängen natt efter du tvättar lakan. Eller, ett barn kommer bara kasta ner f-bomb framför din svärmor eller präster.

9. Du får äkta glädje från att ta bort brun kid goo från väggar och undervisning ovillig deltagare att använda gafflar och säga saker som: "Ni har förlorat rätten att sitta i närheten av varandra för resten av ditt liv."

10. Att laga mat är din sylt. Eftersom människor runt här räknar middag varje kväll. JAG VET.

11. På tal om middag kan du inte få dina känslor lätt skada eftersom den mängd arbete du lagt ned på att laga mat är direkt relaterad till hur mycket alla kommer att hata det.

12. Du skulle älska att läsa barnens bok Hojta Högt! 10 gånger om dagen i 6 månader med en övertygande södra accent.

13. Du är mycket kreativ och vet ett brett utbud av roliga aktiviteter som barnen skulle vilja göra runt omkring oss, utan av sig själva. Det är nyckeln. AV SIG SJÄLVA.

14. Du njuta av känslan av att fråga någon för att städa sitt rum och de brast ut i tårar .

15. Du inte har en motvilja mot starka dofter. I själva verket, du överväga att fånga spyor med dina händer som en konstform.

Om du matchar alla ovanstående kriterier, grattis och jag är mycket ledsen. Du bara kan vara min syster hustru.

Relaterade inlägg: Att vara en Bra Mamma Gör mig till en Dålig Hustru

ADVERT

Lägg till din kommentar