Du Kommer Inte Att Bry sig om Vad Din Pubes Ser Ut När Du är I Arbete

Om du är på väg att gå in i arbete och har tillbringat någon tid alls att stressa över landskapsplanering i din lady trädgård, låt mig ge dig några råd som jag en gång hörde från en viss prinsessa i en viss magisk is-slottet...

Låt gå för det.

Inte i bokstavlig mening. Jag foreslar inte att du skulle dra ditt nio månader gravid kropp till salongen för att få en brasiliansk. Jag menar, om du vill — mer makt till dig — men det är egentligen inte nödvändigt, för en lista av skäl.

1. Du har absolut ingen aning om vad som pågår där nere.

Out of sight, Out of mind har aldrig varit så apropos som det är just nu. Jag gjorde misstaget att fråga min man om jag ska göra en del underhåll ner det dagar innan min förfallodagen. Det gick ungefär som den här:

Jag: jag tror att jag kan behöva för att raka ner det innan jag har det här barnet.

Honom: Åh, JA.

Jag: Varför är så att säga det som? Är det en mardröm där nere? Vad är det för skada?

Den här historien slutar med mig så att min man att ta sitt hår clippers till min pubes. Faktiskt, det slutar med ELLER sjuksköterskor att skratta okontrollerat när jag märkte ser på deras ansikten när de såg på min nya coiffed pubes och jag sade, "Han gjorde det." Låt detta vara ett varnande exempel för dig. Out of sight, out of mind.

2. Det kommer att vara det sista du tänker på. Egentligen.

Du är förmodligen bara oroa detta om det är din första födseln. Om du någonsin har varit med om en förlossning vet du att efter att uthärda en parad av människor som går till ditt rum för att sticka sina händer upp din vagina, eller en besättning av läkare ELLER bokstavligen att dra ditt inälvorna ut ur din kropp, du tenderar att glömma saker som herrelösa könshår hårstrån.

3. Du kommer att göra många saker, ingen som har fokus på ditt pubes.

Du kommer att vara i ett papper klänning med inga underkläder på, möjligen svära på din man för att våga äta en Snickers framför dig. Du kan vara tigger om en ginger ale. Kan du förbanna din MIL som håller ringer för att fråga om du är säker på att hon inte kan ha parkett på födelsen av "hennes barn". Du kommer definitivt inte att fråga, "hur har min bikini linjen ser?"

4. Vaxning jävla ont.

Kanske har du vaxat din bikini linjen så många gånger och det är verkligen inte bry dig. Men glöm inte att din blodvolym ökar under graviditet och hormonella förändringar leda till att du utvecklar mer känsliga, utvidgade blodkärl. Vad som brukade vara en walk-in-the-park kan faktiskt vara smärtsamt. Frivilligt lägga någon nivå av obehag för dina sista dagarna av graviditeten verkar bara... VARFÖR?

5. Men det gör postpartum underhåll enklare, eller hur?

HAHAHA. Nej. Det är en skräck att visa ner det efter förlossningen, mina damer. Det är okej, att allt så småningom går tillbaka till det normala och det slutar se ut som en slasherfilm film varje gång du går till badrummet. Om du inte har fått några Rapunzel-esque pube situation som händer, det är inte riktigt går att göra mycket av en skillnad om du är ordentligt klippta eller inte.

Titta, om att upprätthålla din pubes att perfektion är din grej och du vägrar att låta graviditeten står i din väg — att gå vidare med din dåliga själv. Men om du är betonade på alla om könshår situation — att bara sluta.

Relaterade inlägg: Varför kommer jag Aldrig att Ha en Annan Brasiliansk Igen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar