Detta PTO 'Glömma Mitt Ansikte" Fundraising Är Den Bästa Idén Någonsin

PTO-ger föräldrar möjlighet att vara "glömt" för årets insamlingsaktiviteter — för ett pris

Det är en ny skola år och om du är någonting som jag, du förbereder dig för den Förälder som Lärare Organisation (PTO) årlig grunden för volontärer och fundraising åtaganden. Efter sju år av barnen i skolan, skulle jag vara villig att betala riktiga pengar så typ PTO damer skulle lämna mig. Och tack vare en smart PTO, som nu är ett alternativ för de lyckliga föräldrar på en Alabama high school.

Jag älskar mina barn? Ja. Göra som jag vill ha dem för att ha ett antal roliga och berikande evenemang under hela läsåret? Se till att göra. Jag har tid att faktiskt visa upp och volontär eller mixtra med insamlingar för att min familj och vänner? Det skulle vara en negativ, och Auburn High School PTO i Auburn, Alabama är fullt erkänna detta faktum med sina insamlingar brev för 2018-2019 läsåret som gått viral efter förälder Briana Leggett Skogen delade det på Facebook.

"Vill inte sälja något, baka något, köpa något eller generellt undvika insamling av något slag? Vi känner på samma sätt!" står det. Brevet ger då föräldrar tre alternativ:

"Jag älskar fortfarande den här skolan och är glad att hjälpa till, så här är $15. Du kan fortfarande maila mig på ______"

"Vi är så upptagen (eller lat) och skulle inte ha svarat på alla telefonsamtal, e-post eller registrera dig genius-listar alla år, vänligen njuta av min $25 donation."

"Här är $50 eller MER för att glömma mitt namn och mitt ansikte och inte fråga mig om något annat, alla år utom att fylla i detta formulär!"

DING DING DING för #3 här borta. Och full insyn, mina barns skola PTO är faktiskt fantastiskt och inte alls påträngande, och fastän deras brev är inte detta fräcka och roliga, de inte trycket föräldrar att arbeta som volontär till något, eller hoppa på någon insamlingar. Vi bara plocka saker vi kan göra i början av året och kontaktas de händelser som dyker upp. Men tanken på att jag kan gå helt fria från skuld genom att lämna dem $50+ och inte volontärarbete för att göra eller att göra något ? Jag skulle vara över skiten.

I dessa moderna tider, massor av föräldrar har heltidsjobb och en ton av åtaganden som gör volontärarbete för skolan, nästan omöjligt om vi också vill ha tid för tillfällig gym resa, matinköp, städning och vårt hus som en gång i ett tag (LOL). Också, vissa av oss är introverta och idén om att försöka göra obekväma små prata med andra vuxna är i grunden en mardröm. För en lugn mommas, tanken på att betala $50 för att aldrig möta den igen låter som himlen.

Woods säger skolornas föräldrar är allt om brev, skrivet av PTO vd Emily Sorrell, som Skogen, säger en kollega upptagen mamma.

Det är trevligt när KRAFTUTTAGET får det, för säker. Jag älskar att hjälpa mitt barn i skolan, men jag har en väldigt full tallrik och när jag kommer sannolikt att göra ett event eller två år, skulle jag känna mig mycket bättre att bara lämna dem några pengar, så att jag inte också har att tvinga mina släktingar att köpa $17 rullar av tvivelaktig kvalitet omslagspapper eller göra brownies till baka försäljning. Alla vinner.

Kudos till Auburn PTO-och låt oss hoppas att denna idé fångster på som en galning så att vi alla kan välja att vara "glömt."

ADVERT

Lägg till din kommentar