Prinsessa Eller Inte, Hur Fan Ser Hon Ut Som?

Så, world wide Kungliga Grenen Klocka har kommit till ett slut. Kate och har lagt till en vacker flicka till familjen, att ansluta sig till äldre bror George.

Som alla andra, jag ooohed och awwwed över den första bilden av barnet. Hon är härlig.

Ännu mer häpnadsväckande, är Kate, klackar och en vit och gul klänning. Hur FAN kunde hon hantera det?

Jag menar, får jag att hon har en pluton av frisörer, make up artister, och Gud vet vad annat till sitt förfogande för att göra sig själv ser fantastiskt, men för cryin' i leran, den kvinna som bara sköt en åtta pund, tre uns barnet ur hennes vagina. Och sedan bara tio timmar senare, ser ut som hon tillbringade dagen på ett spa, och fick en baby som en tack-present. God Gud.

Det finns ingen make up artist på planeten som har gjort att jag ser vagt presentabel tio timmar efter förlossningen. Inte ens med några allvarliga spackel, tredubbla lager av Spanx, black magic, och troligen ett litet djur som offer eller sex. Bara. Inte. Händer.

Tio timmar efter att jag fött barn, jag var fortfarande försöker kissa. Utan att gråta.

Bajsa? Inte. Vill. Till. Talk. Om. Det. Jag var försiktigt mals min väg över den kalla sjukhus våningen, med en maxi pad ungefär storleken på en spjälsäng madrass förankrade på plats med åh, så attraktiv mesh trosor som vilken kvinna som helst som någonsin fött barn vet om. (Bekväm som fan, dessa saker. Och slår säker på att förstöra dina egna underkläder, har jag rätt?)

Sitter tog planering, ansträngning och tid. Jag ger tack vare den som trodde att frysa bindor för att göra perfekt is förpackningar för hoo ha. (Allvarligt, vem du än är, du är en välsignelse direkt från Universum. Kvinnor över hela världen välsignar du.) Folk sa till mig att svullnad i händer och fötter gå ner efter det att barnet är fött var jävla lögnare. Jag var mer svullen EFTER det att barnet föddes än innan. Allvarligt, jag kunde ha slitna min mans sandaler över min feta Shrek fötter. Högklackat? Inget sätt i helvetet.

Visst, folk pratar om den nya Mamma glöd, men jag såg ut som en spolas version av Vistelse Pustade Marshmallow Man. Med burrigt Annie hår. En av mina barn frågade mig varför jag fortfarande såg gravid, och ville veta om läkaren missade en baby. Jag kan förlåta henne någon gång efter att hon har en baby av hennes egna. (Kanske.)

Kate ser ut som hon är helt redo att posera för en tidning som täcker, eller delta i ett band skär händelse på en lokal lekplats eller något. Jag ser inte så bra på en planerad dag-natt.

Men, så härlig som hon ser ut, en del av mig känner sig illa till Kate. Jag menar, tanken på att ha en armé av folk svärm över mig, direkt efter förlossningen för att se till att horder av kameror och väntar på mig utanför är nöjda med vad de ser? Det gör mig krypa. Och, oavsett hur bra den droger kan vara att Kate har tillgång till (jag misstänker att pulveriserad unicorn horn, ett par droppar av drakens blod, och några fairy dust) Moder Natur samtal hennes skulder.

Jag har inga tvivel om att Kate stod där, ömmande och svullen och öm, belastas med en blöja med vingar, en peri flaska och några extra par super comfy mesh trosor gömd i botten av väskan, hon var nog vill hon var redan hemma, snuggled upp med hennes nya baby flicka, förmodligen med sin unga son göms i bredvid henne, att lära känna sin nya syster.

Relaterade inlägg: 10 Personer Som Du Kommer Att Hata Efter Förlossningen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar