Den Kungliga Familjen Bara Meddelade Prins Harry Och Meghan Markle Engagemang

Prins Harry och Meghan Markle är engagerade

Tidigt denna morgon, nyheten blev officiell: Prins Harry och Meghan Markle kommer att gifta. Kensington Palace släppt ett pressmeddelande från Clarence House tillkännage förlovning.

"Hans Kungliga Höghet Prinsen av Wales är glada att tillkännage förlovning med Prins Harry till Ms Meghan Markle," det pressmeddelande som läser. "Bröllopet kommer att äga rum under våren 2018. Ytterligare information om bröllopsdagen kommer att tillkännages i sinom tid."

Release förklarar att paret förlovade sig i London tidigare denna månad, och kommer att leva i Nottingham Cottage på Kensington Palace. "Prins Harry har informerat Hennes Majestät Drottningen och andra nära medlemmar av hans familj", står det. "Prins Harry har också sökt och fått välsignelsen av Ms Markle föräldrar."

Kensington Palace har varit att twittra reaktioner till engagemang — för det första, från Markle föräldrar:

"Vi är otroligt glada för Meghan och Harry," sa de. "Vår dotter har alltid varit en snäll och kärleksfull person. Att se henne unionen med Harry, som delar samma egenskaper, är en källa till stor glädje och passion för oss föräldrar. Vi önskar dem en livstid av lycka och är mycket glada för deras framtid tillsammans."

Jag kommer fortfarande ihåg att titta på Prinsessan Diana ' s underbara tåg som rinner ner i gången den dagen hon gifte sig med Prins Charles. Jag var sju år gammal. Jag kan inte förklara en sju år gammal med en omedelbar samhörighet för en kvinna som hon aldrig sett innan. Men något om Diana var så härlig och snäll — jag har hållit sina söner i mitt hjärta under alla dessa år. Så visserligen, jag är mycket glad om du tittar på en annan kungliga bröllopet, och dela den med mina barn. Kanske de inte bryr sig, men jag kommer alltid vara hejar på Dianas barn — och jag vet att jag inte är ensam.

ADVERT

Lägg till din kommentar