Prins Harry Utformad Meghan Markle Ring Med Diana Diamanter

Prins Harry gjorde ett helt underbart jobb

Efter en mycket officiella och formella palace förlovningsannons har utfärdats för Prins Harry och Meghan Markle tidigt denna morgon, nästa sak på allas sinne var att VISA OSS I RINGEN.

Och bilderna släpptes av the palace gjorde inte svika.

Vila ögonen på detta fantastiska smycke.

Bild via Chris Jackson/Getty Images

Det är inte bara ringen positivt fantastisk, det har allvarliga innebörd för par. Enligt Elle det var gjort av en Domstol eller Juvelerare Klyva och Företag, men Prins Harry har designat den själv med hjälp av en center sten från Botswana och två sida stenar från sin mor, sen Prinsessan Diana, samling. Usch, sötma är att döda mig.

Och låt oss få den vanliga muttra ur vägen — ja, det handlar om äktenskap, inte i ringen. Ja, det finns andra saker som är viktiga i världen mer än diamanter och kungliga bröllop. Nej, jag är inte här för din grousing om hur inget av detta har betydelse eftersom jag har varit gift i ca 200 år, jag bär mestadels målat yoga byxor, jag har två stökiga barn, en ny valp, och mitt hus är en evig katastrof. Jag knappt ens slitage mina ringar längre på grund av alla bajs i mitt liv, så vänligen håll käften och ta inte bort denna glädje från mig.

Eller dem. De är rakt upp jublande tillsammans, oavsett vad ringen ser ut.

Bild via Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Också, vänligen se denna rock och berätta för mig att du inte stickningar från hur löjligt perfekt det är. Ja, jag är materialistisk. Nej, jag bryr mig inte.

Bild via Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Bilder av ringen togs som en del av en royal photocall på Kensington Palace Gardens tidigare idag där paret gjorde sin officiella debut som en engagerad par.

De ser så vansinnigt glad och vi har ingen tvekan om att Diana skulle vara glad för hennes son och hans blivande brud. Det finns gott om oss glada för hennes, som vaknade ivrigt klockan 4 på morgonen för att titta på Prins William gifter sig Kate Middleton och kommer ivrigt att göra det igen för Harry och Markle.

Bild via Chris Jackson/Getty Images

Bröllopet är inställt för nästa vår, men vi hoppas att det kommer att bli många fler foto ops under de kommande månaderna där vi kan fortsätta att dregla över ringen. Vi behöver det här så illa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar