7 Sätt Min Gravid Är Som en Kardashian

Offentlig urinering. Tvivelaktiga smak. Obegripligt svammel. Jag beskriver ett förskolebarn eller en Kardashian? Kuggfråga. Dessa är funktioner som hör till. Jag ska kanske dub min egen förskolebarn Special K så att hon kan gå med i klubben i Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kylie och Kendall. Efter allt, hon är i Pre-K, som kan också ange en Kardashian i utbildning.

Utan vidare, här är 7 sätt min dotter är som en av medlemmarna — ledsen, kast medlem av Hålla jämna steg med Kardashians .

  1. Titta på mig! Hon vill att vi ska titta på henne oavsett hur vardagliga eller repetitiva sin verksamhet. "Titta på mig!" (Hon glida ner i bilden för femtielfte gången.) "Titta på mig, Mamma!" (Hon snurrar runt i en cirkel tills hon övervinna genom yrsel och faller ner i en hög.) "Se vad jag gjorde!" (Hon bajsat.)

Varje gång hon hoppar från koffee bordet för att landa på en kouch kushion, jag måste påverka häpnad. De flesta av hennes stunts är run-of-the-mill men ibland kan jag titta på med mitt hjärta i min mun: Är hon verkligen kommer att klimb på fönsterbrädet innan hoppa, rulla till hennes fötter och sedan valv över hennes Disney Kastl som hon behärskar Parkour för Förskolebarn? Japp. Ofta, jag är imponerad över hennes atletiska. (Hon får det från Pappa.)

  1. Självupptagenhet, . Ingen är lika intressant som hon är. Hänvisa tillbaka till #1. Hon har aldrig mött en spegel som hon inte gillar. Måltiden du slet över? Nej, tack. Utom i stället för "tack" hon sätter plattan på golvet för våra Kat, medan hon väntar på "något bra."
  2. TMI . Med korta uppdateringar från "jag är gasig" full-blown berättelser utan konceivable slut, mina förskolebarn är en konsummate oversharer. Många gånger så hon kan ses hoppa från fot till fot och hålla henne krotch, säger, "Pee-Pee, pee-pee!" (Hon får det från Mamma.)

Full disclosure: jag har faktiskt aldrig sett ett avsnitt av Hålla jämna steg med Kardashians . Jag är bara inte tillräckligt stark. Men, jag hörde om den episod där Khloe har anlitats för att bedöma vilken syster, um, kookie burk luktade bättre, Kourtney eller Kim. (Kim, i kase du inte har bott under en sten.)

  1. Sensationalism . Om det är drama, ett förskolebarn kommer att vrida ur varenda droppe. Om hon skadar sig själv, förbereda sig för att lämna All Band-Aids. Du skada henne av misstag, och du kommer aldrig att få höra slutet på det om Sociala Tjänster tar betet, och ditt barn.

Detta leder oss till ett litet mysterium, en som kan förklara våra queer fascination med Kardashians och förskolebarn, nämligen: Hur mycket är de medvetna om sin egen skit? Jag menar, för det första, gör de vet att de ljuger, men gör de till slut tas in av sina egna lögner? Det kan vara det största mysteriet av vår tid.

  1. Mercurial att kommitments . Dora . Nej, Tass Patrol . Nej, Dora och Vänner . Inte det avsnittet. Nej, vänta, det avsnittet. Kris Humphries.
  2. Rån för kamera, men ändå begär sekretess . Allt beror på humör. Hon vill ha uppmärksamhet men under hennes villkor.
  3. Offentlig urinering . Min kära man kan göra det i sömnen. Och har. Jag tror att det var Kourtney make och hedersdoktor Kardashian Scott Disick som får kredit här. Han har varit känd för att befria sig i soptunnor, både hemma och ute. Den enda skillnaden är att min dotter är nu potta utbildade.

På tal om "heders," mer på Herren Disick. Det är rätt, på en resa till England, han har köpt en kunglig titel så att han inte skulle ha för att "gå runt som någon bonde." Inte säker på varför han inte gå för Kount. Jag tror att han missade en möjlighet. Sedan igen, han är inte släkt. Men här är konstig sak om Kourtney baby daddy. Han är den yttersta gåtan: full av sig själv och klueless, men av De Dumma ibland framträder en klump av sanningen, till och med, vågar jag säga, visdom. Som ett fortune kookie från helvetet. (Det finns exempel över om du vill hitta dem. Att läsa dem var nog för mig; jag tycker att jag är oförmögen att skriva in dem.)

En annan sak; det var Tydligen ett avsnitt där han besökte en döende kvinna efter Make a Wish Foundation informerade honom om att hennes döende begäran var att träffa honom. Nu, för mig, den enda som är mer tragiskt än att vara obotligt sjuk är att ha möte Scott Disick vara din sista önskan. Men, hey, vem är jag att säga? Och för att ge honom kredit han gick, om det var motiverat av PR eller inte.

Fortfarande, det ger mig en idé för att YA dystopisk roman som du skriver. En mash-up av Hunger Games och Fel i Våra Stjärnor om en game show där obotligt sjuka tonåringar kämpar för att se vem som kommer att "ta någon irriterande med dem" när de fäller sina jordiska koil, som sponsras av den allestädes närvarande Göra en Death Wish Foundation. Du kommer undan med mord eftersom du kommer att vara död innan du kan åka i fängelse. Win-Win! Sortera på!

I summering, giriga och fånig, kontaktsökande men ändå märkligt fascinerande, oavsett om det är ett förskolebarn eller en Kardashian, en sak är säker: jag kommer aldrig att kunna hänga med.

Relaterade inlägg: 15 Skäl till Varför Ha små Barn är som att Vara en Celebutante

ADVERT

Lägg till din kommentar