Mitt Barn Ibland Skadar Ditt Barn, Och jag är Ledsen

Min kära vän,

Ditt barn kommer hem från skolan och har en annan scratch märket på hans ansikte. Den andra denna vecka. Du känner ilska och raseri. Hur kan hans vän skada honom sådär!? Du vill att skada sig för att sluta. Så gör jag, min vän, så gör jag.

När jag ser scratch prägel på ditt barns ansikte, jag känner mig arg och ledsen. Jag är djupt ledsen över att mina barn kan inte alltid uttrycka sin ilska på ett lämpligt sätt. Mestadels jag är ledsen för att han sårar min väns son, hans bästa vän. Folk tror att han är en översittare, de undrar vad som är på gång i vårt hushåll.

Jag kan försäkra er om att vi är bara en normal familj. Det finns inget våld, enstaka syskon gnabb , slagsmål om läxor, äta mat och borsta tänderna. Inget utöver det vanliga. Ja, han har en jävligt stark personlighet och kan vara dominant, och för att jag kan bara skylla på mina gener.

Du har visat så stort tålamod och jag tackar för det. Han är ett arbete under utveckling. Vi sa att om vi hjälper honom väl, hans starka personlighet kan vara hans bästa tillgång i framtiden. Åh, vad jag hoppas att de har rätt! Vi guidar honom på alla möjliga sätt vi kan, vi straffa dåliga beteende, och varje natt vi säga en liten bön som i morgon han kommer att göra bättre.

Jag är illa till med dig, min vän. Varje dag de är i skolan, jag oroar sig och hoppas: oroa dig för att dina barn inte kommer att få ont och hoppas att min son kommer att kunna gå bort om din son gör honom arg. Ja, de är bara 3 år gammal, men det är svårt att acceptera om det är dina egna barn gör ont. Jag hoppas verkligen och tror att det bara är en fas, jag klamra sig fast i det — utan det, jag vet inte vad jag ska göra.

Ta med din son i din famn ikväll , kyssa honom, och berätta för honom hur stolt du är av honom, precis som jag gör med mig efter en bra dag för att inte såra, och tacka honom för mig, för att vara en så bra vän.

Jag hoppas att vår vänskap kan överleva denna fas. Snälla, kan jag be er att ha tålamod bara en liten stund medan han fortfarande lära sig? Han är en sådan kärleksfull liten pojke som mest av tiden. Det finns en anledning till varför din son väljer honom som sin vän, upprepade gånger. Han måste kunna se vänskap kommer de en dag att dela, utan att någon skada, vilket jag hoppas är en dag mycket snart.

Kärlek,

Din vän

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar