Min Sons Förskola Lärare som Bokstavligen gav Mig En Påse Med Sh*t

Jag är lite över fem år till min tiden som en mamma, och igår upplevde jag första gången jag omedvetet burit runt en bajskorv i en plast väska . Det är rätt, en boll av skiten i en plastsäck. Jag bar runt som en kattunge i en korg.

Du kanske frågar dig själv hur något så absurt som kunde ha hänt. Tja, låt mig för att upplysa er. Låt oss börja med den fakta: M y yngsta barnet hennes potträning . Att jag inte har ett starkt grepp om hur man lär ett barn att använda toaletten, så min metoden är mest bara svära och sanering mässar.

Min son insisterar på att bära underkläder, hela tiden, vilket är bra. Jag är cool dumpning en lös bajskorv i toaletten när saker går ner. Fram till i går, jag trodde att det var protocol — när ett barn bajsar i hans kläder, kan du ta bort bajs från kläder. Du befria bajskorv. Du behöver inte lämna skit att marinera i bomull underkläder som någon form av skit-samla barbar. Du. Dumpa. Den. Skit.

Dock, jag upptäckte vad jag en gång trodde var en outtalad regel är inte praxis, utan mer av en personlig preferens bland bajskorv handlers. Du ser, vänner, min lilla människan-cub tog en björn-och medelstora dumpa i hans byxor igår när han var på förskola . Hans lärare skickat mig ett sött sms: a för att varna mig olyckan och säker mig han var allt städas upp och mår bra.

Vad hon inte berättar mig var att hon satte allt i en plast väska . Det var ingen artighet skit-dump — det alla gick i väska . Det är rätt — bear skit, insvept i Tass Patrol barn-britches, i väska knutna stänga.

När jag kom för att hämta honom, telltale plast shopping väska hängde på kroken under hans cubby. Jag tog tag i det, antar att det var hans smutsiga underkläder, och inte behövde tänka så mycket mer om det. Olyckor händer, och min tvättmaskin har ett litet barn inställningen, så det är lugnt.

Jag samlade min son, som insisterade på att bära väska . Jag avböjde eftersom att sätta ett litet barn i en gratis väska innehåller poopy underkläder verkade bara som en dålig plan. Men efter fem minuter av skrikande och hans överväldigande krav på att han skulle få hålla "sin väska, "Jag vika. Han vaggade det i hans knä hela bilresa hem.

När vi kom hem, jag tog bilen och bestämde sig för att hantera den skit här innan middag. Jag obundet säck och började packa vad jag trodde bara var smutsiga underkläder, redo att kasta dem till väntar bricka. Men, söta mor av alla saker helige , det var det...en enorm bajskorv som hade smält sig till bomull Tass Patrol underkläder.

Min ögon brann när jag rusade utanför för att sopbehållaren och kastas i det hela. Det fanns inget sätt jag kommer att utmejsla en gammal skit ur ett $2 par byxor — helvete till nr.

Så, eftersom detta är naturligtvis en sak som måste sägas, dumpa skit . Eller åtminstone låta en dam veta innan du ger henne en väska av skit . "Hej, förresten, det är en skit i det." Det är bara vanlig artighet. Jag kunde inte ha varit längre caught off guard om jag hittade den där saken på flaming min verandan.

Dumpa det. Alltid.

Slutet.

Notera: Eftersom du skriver här, jag har lärt mig att dagis leverantörer och förskola lärarna har fått i uppdrag att skicka nugget hem, ingen dumpning tillåtna. Det är en sanitär fråga, som jag helt kan förstå. Som sagt, min inriktningen är nu pro-skit-gungade, underkläder och alla.

ADVERT

Lägg till din kommentar