Gravid Kvinna Frågade " Var är Barnet?' I Tunnelbanan Plats Showdown

En gravid kvinna som var på väg mot ett av de prioriterade sittplatser på Tunnelbanan, när en man stannade henne och sade: "Var är barnet?" Det är en sak du bör veta om den här historien innan vi går vidare: gravida kvinnor i London kan begära att en liten knapp på nätet där det står "Baby on Board" för att varna sina medresenärer att de är för närvarande skapar en hel människa, så flytta din röv, tack så mycket. Kate Middleton gjorde badge känd under sin graviditet med Prince George.

Bild via Chris Radburn/AFP/Getty Images

Raayan Zafar, 32, sade hon berättade ITV News hon var "chockad" och "mycket pinsamt" när hon bad en man att ge upp sin plats under morgonen pendlande och en hane observatör i hans 40-talet instämde i frågan. A) Åtanke ditt företag, dude. B) har du dödslängtan? Zafar berättade nyheter station hennes graviditet är i de tidiga skedena, men hon har redan tagit medicin för allvarligt graviditetsillamående.

Detta är den interaktion som följde, enligt Zafar:

Mannen sitter det var en gentleman och gav mig sin plats, men då en dam, som redan står framför honom och försökte ta den plats, så jag fick henne att lägga märke till mig genom att säga "ursäkta mig".

Att lady insåg att jag var på väg för sätet, men den person som sitter bredvid det började gräla med mig, säger damen ville sitta där och frågar: 'Varför tar du på plats?'

Jag visade honom min "baby on board" badge och då han bryskt frågade mig: "Var är barnet?'

Jag var chockad – är att sättet att tala till en gravid dam? Måste jag göra min mammaledighet noterar med mig hela tiden?

Rude idioter finns i överflöd, men hela denna "mamma-not" sak är ganska fantastiskt. Efter att ha gått igenom två graviditeter under resan på NYC tunnelbana, denna lilla pärla har kommit väl till pass. Inte säker på hur många människor som skulle ge mer till det, men det är värt ett försök. Varför stanna där? Det finns så många sätt att gravida kvinnor kan få hjälp i den verkliga världen av enkla påminnelser till allmänheten. Vad sägs om en "Titta-Bort' Badge? Vi kunde kasta den på instrumentbrädan i bilar för att varna människor att det bör vara minimal interaktion och noll dom. Ja, jag är i en Krispy Kreme drive-thru linje i min pyjamas. Jag är gravid. Titta bort.

Badge initiativ som lanserades under 2005, och de är tillgängliga på Transport for London webbplats. Webbplatsen förklarar, "att Resa på Röret kan vara svårt för mammor att vara, men att ha en Baby on Board badge gör det enklare genom att låta andra passagerare vet att du har en väldigt bra anledning till att behöva en plats." Beskrivningen bör nog innehålla, "Om du sitter bredvid en konfronterande idiot."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar