En Annan Flygning Jordad Grund Av Ett Gråtande Barn — Get A Grip, Flygbolag

I går, ett United Airlines-planet tillbaka till gate från en taxning position eftersom en gravid mamma inte kunde lugna henne gråta två år gamla. En medpassagerare berättade historien på sin Facebook-sida:

Sarah Blackwood var 7 månader gravid med sitt barn i släptåg. Fantastiskt. Det är super lätt att gå ombord på ett plan med ett litet barn i släptåg när du är i 7 månader gravid. Även småbarn som kommer med "off switchar", så jag har ingen aning om varför hon inte bara vänder det. Åh, vänta — nej det gör de inte. Men tydligen är vad denna flygvärdinna trodde.

Hela planet var försenat över en timme så att de kunde hämta Blackwood ' s väska. Jag är ganska säker på att alla på planet som skulle har snarare lyssnat till ett gråtande barn för ett par minuter. Det är helt enkelt inte okej att behandla föräldrar till små barn på detta sätt. För bara några veckor sedan en mor, hennes tre barn, och en mormor var sparkade av ett US Airways flight eftersom ett litet barn sparkar sina fötter i mittgången. Kan inte detta bli en trend, flygvärdinnor? Snälla?

Min son var alltid en fantastisk flygare — tills en hemska dagen. Han blev åksjuk på vägen till flygplatsen, så han var redan eländigt innan vi bordade planet. Han var inte gråter när vi gick ombord, men så fort vi började taxi, min vanligtvis bra flygare började stryk runt och skriker som en banshee. Det var fruktansvärt . En idiot bredvid mig och muttrade något i stil med Det här ska bli kul . Usch. Jag hade redan blåst genom en flaska lugnande honom när vi gick ombord så var jag körd. Plötsligt, en flygvärdinna dök upp med ett leende och erbjöd sig att värma en flaska eller göra vad jag behövde hjälp. Det var fantastiskt. Jag skickade ett trevligt mail, och jag vill tacka dig igen, Jet Blue flygvärdinna vars namn jag inte minns. Jag är den mamma som var täckt i puke, piss, och varm mjölk. Och du har gjort en fruktansvärd situation bättre.

Jag hatar, hatar, hatar när folk säger saker som "jag bryr mig inte om småbarn, det är föräldrarna som bryr mig. Om föräldrarna gör tillräckligt för att lugna sina gråtande barn, jag är helt okej med det. Om de inte — jag har ett problem." Oh, shut up. "Varning" för en gravid mamma att hålla hennes barn ro? När någon utvecklar ett idiotsäkert sätt att göra det på, låt resten av oss vet. Tills dess, kan vi försöker alla att förstå att det ibland är omöjligt?

Relaterade inlägg: Överleva Ett Flygplan Med Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar