Gravid Bloggare Visar Upp Abs, Mammor Överallt Att Ge Henne En Tummen Upp Medan Man Äter Karameller

Fitness bloggare krävs för att Instagram för att försvara sitt val att träna när du är gravid

Graviditet är den ultimata out-of-kroppen-upplevelse som också tycker om, alla om din kropp. De fysiska förändringarna är kände nästan omedelbart, och dessa förändringar kan göra att du super trött. Och inte på alla på humör för att träna. Som sagt, vissa kvinnor göra klarar av att hålla dig i form under graviditeten och hej, vi hyllar dem. Men för resten av oss? Vänligen skicka saltad karamell, choklad och hålla käften om att "passa in" graviditeter.

Gravida fitness bloggare Sia Cooper är med värme för att inte bara stanna löjligt tonas under hela sin graviditet, men för att visa upp sin avundsvärt graviditet abs på Instagram. Ja, graviditet abs. Två ord som inte skulle någonsin kombineras för att beskriva mig, samtidigt med barnet. Mer som graviditet flabs om du vet vad jag säger".

Cooper berättar US Weekly "Vi måste sluta leva i det gamla ålder och acceptera det faktum att du kan vara vältränad och gravida. Graviditet är inte ett handikapp." Den 33-åriga mamma väntar sitt andra barn i Maj och definitivt lever som hon lär. Kolla in de gravida abs. När du pop en annan saltad karamell, naturligtvis.

Den passar mamma säger, "Massor av gravida damer är som," jag har inte tid eller energi "eller" jag bara inte känner för det, " och det är helt fine. Jag dömer dig inte. Det är ditt val. Men bash inte mig för min."

Låt oss vara tydliga — alla som bashes denna kvinna för hennes graviditet träningsrutin är en total skitstövel. Hon konstaterar i sin Instagram inlägg att hon inte kommer om detta sluga-nily och har godkänts av hennes läkare att träna så intensivt som hon gör. Hon hävdar också att vara i form under graviditeten kan gynna hälsan hos det ofödda barnet, som vetenskapen kommer tillbaka upp . Ditt arbete kan vara kortare, kommer du att studsa tillbaka snabbare efter förlossningen och naturligtvis, kommer du förmodligen se bättre. Vi säger inte kvinnor borde inte träna när du är gravid.

Men vi säger inte att de bör .

Detta är en otroligt personligt val som bör endast göras mellan en kvinna och hennes läkare. Att hålla sig i form när man är gravid är en beundransvärd sak att göra. Men om en blivande mamma vill tillbringa nio månader på soffan för att titta på Netflix och äta Blog, det är kallt också.

Just nu är jag ganska i kondition. Jag gör intensiv träning flera dagar i veckan och hålla sig frisk är högt på min prioriteringslista. Jag hatar att sitta för länge och att vara aktiv får mig att känna mig fantastisk. Som sagt, under båda mina graviditeter, min kropp sa åt mig att käften och sitta ner. Som jag faktiskt hört det säger det.

Inte riktigt, men stanna med mig här.

En gång för att kissa stick vände positivt, det var nästan ögonblicklig — jag var utmattad och yr. Mina cravings tenderade mot kolhydrater och ost. Ingen mängd av forskning eller läkare för råd eller passa graviditet tidskrifter min idiot man höll på att köpa mig skulle övertyga mig om att jag behövde en "fit" pregnant lady. Och det är OK!

Varje mamma kan göra graviditet hur hon ser passar (se vad jag gjorde där?) och det betyder att Sia Cooper s vansinniga graviditet abs är lika fantastisk som min skrämmande, stretch mark som är täckt badboll och bonus åderbråck. Vi är alla olika och bara göra det bästa vi kan.

Att döma denna mamma för att hålla sig i form är precis lika jävligt som att döma en mamma för att få 70 kilo när man är gravid. Det är onödigt och meningslöst. Det bästa vi kan göra är att stötta varandra, oavsett om det innebär att heja på våra passa gravida vänner eller köpa dem en klubb-sized bag of Cool Ranch Doritos.

Och ni alla vet vilken jag föredrar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar