Är Det Graviditet eller Klimakteriet?

Jag är 47 år gammal och (eventuellt) gravid. Graviditet eller klimakteriet? Det är frågan.

Allt jag visste var igår som jag inte hade en period för tre månader. Nej, jag hade inte tagit ett test eftersom jag har varit riktigt upptagen och bara insåg hur lång tid det har varit när jag fått ett erbjudande om att göra en giveaway för en fantastisk nytt märke av tamponger. Medan funderade över potentiella humor värdet av en 'pon tävling på min blogg, att jag plötsligt började göra lite mental matematik. Uh oh. Jag har varit verkligen upptagen.

Så jag satte mig med denna information hela dagen. Satt med alla möjligheter. Är detta en början eller ett slut? Jag kommer att bära ett barn eller får jag mitt barn räntebärande promenader papper? Är min livmoder vaxning eller avtagande?

Jag gick igenom hela spektrat av känslor. Min 5-åriga son och 6 år gamla dotter var frossande att vissa fadd Disney melodi och jag fann mig själv blir dimmiga ögon. " Titta på dem, att de små älsklingar. Jag kunde göra något mer, kunde inte jag? Dessa två är de som växer upp, de kommer inte att vara frossande att fadd Disney låtar mycket längre. Åh, att känna en söt brud-tuggin " på min bröstvårta än en gång! "

En poäng för eventuell graviditet.

En timme senare, min dotter var att kasta en kolossala utbrott, skrikande, "jag SKA RÄKNA TILL TRE OCH SEDAN jag KOMMER INTE ÄLSKA DIG LÄNGRE! EN! TVÅ! TRE! OKEJ! NU GJORDE DU DET! JAG ÄLSKAR INTE DIG LÄNGRE! DU ÄR EN HEMSK MAMMA! JAG SKA RINGA EN BAT FÖR ATT FLYGA ÖVER OCH BITA DIG PÅ NÄSAN!"

En poäng för möjliga klimakteriet.

Och det gick fram och tillbaka som för hel dag. Bedårande stunder ledde till tankar om tossor. Hemska ögonblick ledde till tankar om min egen bootie sparas från ett gissel för vidare avel. Jag kunde inte ens förmå mig att berätta för min man för rädd för att han skulle svimma eller jak. För hela dagen, det var min lilla hemlighet, ömt i mitt hjärta att dras ut när jag ville glädja eller skrämma mig själv.

Denna morgon mina två bästa vänner kom förbi för att fika. Jag tappade nyheter nonchalant, som om jag skulle säga, oh, förresten, jag kan vara att köpa en ny klänning, eller jag kan aldrig köpa klänningar någonsin igen eftersom alla mina pengar har betalats tillbaka till den Stora Banken i Himlen. De var chockad, minst sagt. Inom två minuter, var vi ute på gatan, gå till CVS för att köpa en pinne för mig att kissa på. De satt utanför mitt badrum dörren så jag kissade på sa stick. Och när jag kissade, en tanke gick genom mitt huvud.

" Snälla låt det vara positivt, Gud."

Det var det inte. Och jag kan inte säga hur lättad jag blev. Det var svårt nog att föda på 40 och 42, mycket mindre skjuta ut en vattenmelon från min mycket mycket trött 47 år gamla kropp. Och vi är så pank, vi kan inte ens råd med de barn vi har fått. Och jag har redan en ny bebis, min blogg, som kräver så mycket tid och omsorg att jag kan lika väl vara att låta det suga på mina bröst. Men ändå... jag hade som tanke.

Jag är en kvinna, trots allt. Och för allt i vår makt, styrka och gurl makt, vi är fortfarande bara sex som har denna speciella förmåga att föra en människa till världen. Och att denna potential tas bort gör ont. Jag måste erkänna att idag är jag sörjer lite.

Men sedan igen, tanken på att inte behöva prova detta fantastiska nya varumärke av tamponger kinda stenar.

ADVERT

Lägg till din kommentar