Du ska Bära Mamma-Jeans i Månader (År) Efter att Ha fött Barn

Jag ammar min dotter när min 2-åriga sov och jag började känna mig riktigt svag och skakig. Jag knappt gjort det till hennes spjälsäng lägga ner henne när hon somnade i min famn eftersom jag kände mig så yr i huvudet. Jag plötsligt ville sluka en burk jordnötssmör och fält av vete tunnar.

Jag var riktigt sent för min tid och hade tagit två graviditetstest som var både negativ, men jag känner lust att ta en annan. Eftersom du vet, jag hade inte känt så sen jag var gravid med min första son. Och, om jag inte var gravid, jag visste att jag behövde få mitt blodsocker kontrolleras eller något eftersom en mamma med två små barn inte kunde funktion som denna.

Jag drog ut en test från min stash (du vet att du har haft en också), och visst, jag var gravid. Bra sak som jag fortfarande bär min mamma-jeans från att ha min dotter och hade hållit dem alla.

Detta var inte för att vi trodde att vi skulle få ytterligare ett barn, men eftersom klockan sex månader postpartum, mina mammakläder var de enda saker som bekvämt passar min kropp.

Gjorde jag känner att jag hade gett upp eftersom jag fortfarande bär på dem? Var jag skäms för min mage inte hade återvänt till sin pre-graviditet omkrets?

Nej, inte alls.

Jag har inte tid att äta på att bologna. Jag hade två barn i två år (snart tre) och min mamma-jeans fick mig att känna mig fantastisk.

Saken är den, att bära mammakläder långt efter födseln händer att en hel del av oss. Efter min första föddes, jag självbelåtet packade min pre-baby byxor och efter doppa en tå i höger ben, jag ville bränna dem på sjukhuset papperskorgen.

Det är en del av processen och eftersom ingen säger till dig att du kanske inte passar in dina gamla kläder i månader, eller år, är du undrar om du någonsin kommer. Och plötsligt känner sig otillräckliga — SLAPPNA av, du är inte.

Det finns andra saker som ingen kommer att berätta om att föda barn, vilket är olyckligt så låt oss komma in i det:

1. Dina bröstvårtor kan blöda.

Och få torka och spricka och skada som en jävel. Du kan känna dig som att du ständigt får en titty twister och du kan känna en stickande smärta när ditt barn spärrarna på att mjölken maskiner.

Jag hade definitivt en del av smärtan i min första och ingen berättade för mig att det skulle ske. Efter lagra upp några bröstvårtan grädde, och tillämpa en halv tub innan varje matning, min nvp började att skärpa upp en bit, men det tog två veckor. Dessa två veckor spenderades gråter för mina ögon och hata mitt liv och min väldigt stora behåar och tänker min nyfödda var verkligen en Piraya.

Tänk på, du kan också få mastit så leta efter tecken och se din läkare om det är någon fråga i ditt sinne.

2. Du kommer att känna sig bitter.

Du kommer att älska som barn, men som har många dagar när det känns som att det är alla på du. Du kommer inte att få den hjälp du behöver från sin familj eller din partner om du inte är väldigt tydlig med vad du vill och, ärligt talat, att du inte orkar fan göra det.

Istället, du kommer att känna dig som en tjänare till ditt barn att äta, sova och ändra schema och saknar ditt gamla liv och som du brukade vara.

Detta är förvirrande eftersom du vill vara en mamma och du älskar ditt barn. Du har väntat så länge för deras ankomst, och plötsligt, vill du då att gå iväg en bit så att du kan ha en paus, och du har bokstavligen ingen aning om vad du gör.

3. Du kommer att hata din partner.

Jag hade ingen aning om att det var på väg. Och när jag vän ringde mig för att gratulera mig på min graviditet, hon kom ut och sade, "Du skall hata din man. Du hatar honom," jag trodde inte på henne för en sekund. Vi hade precis gift sig och var fortfarande i nygift-bliss zon. Det fanns inget sätt jag skulle hata min man.

Tills vår son var äldre än 24 timmar och vi kom hem från sjukhuset och han bjöd in alla hans jävla vänner över för att se babe på fucking 9 på morgonen efter vi hade inte sovit i bokstavligen dagar och han inte avbryter gillar jag fucking bad honom att eftersom han trodde att vi skulle bli bra och jag hade ingenting som passar mig ordentligt och jag ville slå honom i huvudet med blöja grädde.

Också, jag kunde inte gå från alla bristningar, mina bröst var överdrivna, och jag kände mig som jag var tvungen att stoppa alla som som hans vänner knappt tittade på barnet och trodde att det skulle vara kul att spricka öppna en öl.

Jag ville skrika "Get the fuck out of here," men det gjorde jag inte och de började hata.

4. Du får gro några big-ass hemorrojder.

Vi har pratat om det hur som första post-bebis bajs är en grov men ibland kan det vara så grov du är rädd för att gå och tio dagar gå utan att ta en ångbåt eftersom " roids som startade från driver på för två timmar gro i full storlek anal vägbulor och du börjar att frukta människor kan se dem genom moderskap byxor du är fortfarande bär.

Inte för att jag vet, HM. Jag säger bara, det kan hända att du och om att sätta upp fötterna och njuta av din röv, och gnugga på rör av Beredning H inte minska de butt-blommor, kontakta din läkare. Det finns ingen anledning att lida grundlig detta.

5. Du kommer att pissa själv.

Urinblåsan är svag när bebisen kommer. Också, du glömmer att ta dig tid att gå till badrummet för att du försöker hitta din nya normala och på något sätt tror att ditt piss ballong fortfarande har styrka den hade innan du fick barn. Det gör det inte.

En eftermiddag, min två veckor gamla och sov bredvid mig som jag tvättade rätter. Jag var tvungen att kissa men ville få rätter gjort innan han vaknade.

Så fort mina händer träffa tvål och vatten, jag förbannad på mig själv. Det var inte en liten kissa heller. Och det fanns inget att suga upp den igen, tillslut var trasig och jag gav köksgolvet en golden shower.

När du är osäker, använd toaletten för förebyggande åtgärder.

6. Du kan få några infektioner.

Du blöder för minst en månad efter förlossningen och ingenting kan gå in i slidan under sex veckor om du har haft en vaginal födsel så kan du antingen gratis blöder eller använda något för att skydda dina kläder som inte ger din vag en hel del andrum.

Du kan få en svampinfektion eller utslag från fukt oavsett hur ofta du ändra dina underkläder eller pad.

Efter en vaginal födsel, du har redan så mycket trauma ner det, det är svårt att säga vad som är tänkt för att känna sig normala, eftersom du är obekväm hela jävla tiden.

På min 6 veckors tid, så jag hade en hemsk jäst infektioner, liksom ett utslag från att använda kuddar för så länge och för att jag bokstavligt talat inte hade en aning om. Jag trodde att det var alla en del av den läkande processen från tredje graden att riva. Tror inte det.

Det var så många gånger jag gick runt med mina barn och folk skulle fråga hur jag var och jag ville skrika, "Det är hemskt! Jag kommer inte att stoppa blödningar, jag kan knappt sitta ner, och jag vet inte om något någonsin kan sättas in i min vagina igen!"

Men folk pratar inte om dessa sanningar, även om de är en stor del av förlossningen. Och det är olyckligt eftersom bara höra att du är inte den ende som pissar din mamma-byxor och köpa rör av Beredning H kan göra en enorm skillnad i din dag.

Låt oss tala fuck upp.

ADVERT

Lägg till din kommentar