Vi Kan Fortfarande Reparera Den Skada Som Gjorts. Vi Kan Vara Bra.

Det är 5 på morgonen och jag har varit vaken ett tag. Jag kunde inte sova. Det var omöjligt att sova. Och jag skriver snabbt, eftersom mina barn kommer att vakna snart och de kommer att vilja ha svar . Jag måste komma på något att berätta för dem. De är fortfarande så liten, men barn förstår mer än vi inser. Jag vill sätta en positiv prägel på allt vi lärt oss idag.

Så jag kommer berätta för mina barn att deras far och jag kommer att skydda dem, och älskar dem, alltid. Att ingenting i deras liv har förändrats. De kommer fortfarande att gå till skolan när min man och jag gå till jobbet, och då ska vi komma hem och äta pizza. Vi hoppas fortfarande att gå till Disney World i sommar. Vi är fortfarande tillsammans, fortfarande en familj. Mina barn kommer fortfarande lära dig mer om vad det innebär att leva ett bra liv egentligen innebär.

Min man och jag håller på att lära våra barn att göra gott på olika sätt. Varje år, före semestern, vi ber dem att välja att donera leksaker till mindre lyckligt lottade barn. Vi deltar i livsmedel driver på sina skolor. Vi ger bort kläder som de har växt ur. De vet att ljuga och fuska och stjäla är fel. Men det är inte tillräckligt.

Jag vill lära dem att detta koncept av service är en stark en. Jag vill att de ska veta att de kan förändra vår värld genom vänlighet och goda gärningar . Vi Amerikaner har gått igenom en ansträngande val-processen. Vi är alla arga och lite blåmärken. Det är så mycket healing att göra.

De är privilegierade, mina barn. De är avkomma till en vit, medelklass, heterosexuell, gift par. Jag kommer att upprepa det med stort privilegium kommer stort ansvar. Det är något som tål att upprepas. Vi måste ta hand om varandra.

Så jag kommer att påminna mina barn till att vara en vän för alla idag, och varje dag. Jag kommer att försöka modell för hur att acceptera en förlust graciöst. Jag kommer att lära mina barn att vi inte alltid kan vara en del av det vinnande laget. Vi kan inte ändra resultatet av detta val. Men valet kan inte ändra vilka vi är på vår kärnverksamhet.

Jag kommer att påminna dem om att se på folk som individer. Ytan skillnader mellan människor i vårt mångsidiga land bör inte vara orsaken till rädsla. De kommer att upptäcka att vi alla är mer lika än inte. När vi är oense, det finns sätt att göra det på ett respektfullt sätt. Och jag hoppas att de kan navigera förhandlingar med dem som inte kommer att respektera oss tillbaka.

Vi är förbjudet, med vår tro och vårt samvete, att fel andra med vårt tal. Jag hoppas att jag lär mina barn att mäta sina ord. Jag kommer lära dem hur man talar upp när de, eller någon annan blivit kränkt. Jag kommer att lära dem att tystnad i ansiktet av rasism eller homofobi gör oss till medbrottslingar.

Även om vi inte kan förändra resultatet av ett val, att vi kan förändra oss själva. Vi avsätter i vår politik för ett ögonblick och andas tillsammans. Vi kan sträcka ut en hand till någon med olika åsikter, och göra en medveten ansträngning för att försöka förstå dem, och hoppas de gör samma sak för oss . Vi kan vara den förändring vi vill se i världen. Vi kan fortfarande reparera den skada som gjorts. Vi kan vara bra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar