Hur jag Hanterar Främlingar Som Tror att jag är Gravid

Åh, du har precis fått reda på att du är gravid? Välkommen. Är du nervös? Klart du är! Gör dig redo för nu perfect strangers känner behov för att kommentera ditt liv och ställa närgångna frågor. Människor som en gång i tiden skulle inte ens gjorde ögonkontakt med dig i affären är nu att berätta för dig hur du ska uppfostra dina barn i hundmat isle. Om du har tur kan du även få din mage gnuggade med en främling i affären.

Det gör verkligen slag i mitt sinne. Varför eftersom du har en bebis i magen tror folk att det är OK att röra dig utan att fråga? Tänk om jag stod på deli på Stop & Shop och jag bara vände sig till någon random kvinna som inte är gravid och sade, "Oh, hej, jag älskar din topp!" och sedan börja gnugga händerna över hennes mage och axlar. Ett par saker som kan hända: Hon kan skrika, slå, springa bort, eller ring polisen—som verkligen vet. Men en sak vi alla kan vara överens om är att hon definitivt skulle tro att jag var knäpp. Du bara inte gå runt och gnida människor!

Alla regler förändras när du är gravid. Lyckligtvis för mig, jag vet inte riktigt ge ut "tala till mig, att" tala "touch me" - känsla. Jag var definitivt gunga en rynka i slutet av min andra graviditet. Låt oss bara säga att min ge-en-fan var trasig. Så jag fick bara berört några gånger och det var på grund av att vissa Betty White titta mamma åkarna på biblioteket bara inte bryr sig . De skulle komma över och treva mig medan min son och jag försökte kolla sköldpaddor och utföra våra egna två man puppet show.

Sedan finns det frågor, frågor, frågor. Medan du är gravid, du spenderar 75% av din tid för att svara på frågor och övriga 25% att ligga i din säng med 12 kuddar, en Snoogle, och din bärbara dator på ditt nattduksbord binge att titta på Netflix ( Orange är det Nya Svarta , ahh...bara en episod. Det är lätt att titta på fyra avsnitt på en kväll när du går till sängs på 7:30 . Åh, var det bara jag?)

När barnet visar upp, du tar obekväma samtal kommer att lugna ner sig lite. Du behöver inte ha en stor baby bump så kanske folk kommer att vara mindre intresserade av dig. Du älskar hur trevliga människor är, men du är utmattad från små prata. Men det betyder inte att hända. Den pinsamma bara morfar in nya inlägg. Du tar ditt liv kommer bara att vara sitcom-stil obekväma skämten här på ut.

Mitt eget inlägg-baby body är främmande för mig. Jag tror att den enda person som jag verkligen kan identifiera sig med är Santa. Jag har verkligen buff armar och ben. De fick spinkig igen snabbt. Men då min mitten är så glad. Santa är att klättra i och ut ur alla dessa skorstenar, så klart han inte har några muskler. Han är smidig, men fortfarande kärror runt som big ol' mage. Jag anser att min trappa min skorsten. Jag går bara upp och ner hela dagen. Jag får det nu, Santa. Inte undra på att du alltid bära den fula röda färg. Du är bara trött på att försöka hitta kläder som passar på rätt sätt. Dina armar och ben fortsätter att tona upp, men magen tar sin tid. Jag ser lite gravid igen. Det är inte en kropp typ som anges när Cosmo berättar för dig hur du ska klä dig för att din kropp typ. Jag tror efter att ha tagit den "Vad är din kropp typ?" - quiz, jag hittade min perfekta outfits är en poncho eller ett spöke kostym.

Postpartum är en besvärlig tid om du erkänner det högt eller inte. Jag kommer att dela min pinsamma historia med dig. Det är tyvärr bara en dag i livet på denna punkt. Därför, låt oss skratta, eftersom det är bättre än att gråta:

Jag är på min arbetsplats. Jag är i den hälso-och sjukvård centrum av denna plats. Det finns minst sex personer mellan mig och en av sjuksköterskorna. Jag gillar den här sjuksköterska. Hon är torr och rolig. Men hon var inte försöker vara rolig. Hon var helt allvarlig. Hon skriker till mig "Du redan på Nr 3? Vad är det du försöker att slå rekord eller något?" Jag kan känna alla färg fyll i mitt ansikte. Jag säger, "Inte gravid. Bara fett. Haha."

Att hon inte hör mig och fortsätter att prata om mitt tredje barn och när det är på grund av eller något, kanske även om det är en flicka. Jag visste inte ens att fånga de sista par frågor om min tredje graviditet. Jag tror att jag mörklagda. Jag var skanning för en exit-strategi.

Så som hände.

"Åh min gud, Bretagne! Du är vacker !"

"Brittany, du bara hade två barn!"

Pshh. Spara det.

Spara din överdriven Facebook komplimanger till någon som behöver dem.

Postpartum kamp är på riktigt!

Jag blev gratulerad på att vara gravid minst 30 gånger i år efter att ha fått mitt andra barn. Jag tror att det gör mig till en professionell. Så, om du befinner dig i denna situation, jag har sammanställt en lista med svar som du kan erbjuda när någon tror att du är gravid, men verkligen din kropp är bara tömd, och du förstår inte riktigt det längre:

Dem: När är du på grund av? Du: Jag skall ta en bajs på 9.m .

Dem: Hur många månader är du? Du: Jag är 360 månader gammal.

Dem: Grattis! Du: Tack. Jag visste inte om jag skulle kunna avsluta det hela burrito på lunch, men jag drivs igenom.

Dem: Är det en pojke eller en flicka? Du: Det är en glutenintolerans jag plockade upp från att vara gravid för två år i rad. Så ät skit.

Den goda nyheten är att det spelar ingen roll. Dessa skrattande ansikten är värt en strid sår du kanske har hållit från förlossningarna mannen djur oavsett om de är fysiska eller känslomässiga. Jag titta bara på dessa dumma män, och det är omöjligt att bry sig så mycket.

Britt

Britt

Jag vill leva i en värld där mammor inte strävar efter att radera alla tecken på att ha ett barn från sin kropp. Detta är min badge of honor. Jag delade ut två 10-kilos barn, vilket bekräftade att varje misstanke om jag var tvungen att jag var en badass tik.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar