Dessa Magiska Glitter Nakna Bevisa Kläder Är Det Värsta Och Våra Kroppar Är Härliga

Dagens råd: täcker din härliga kuk i glitter och ta några bilder

Jag har fått 50 pounds sedan föddes mitt andra barn. FEMTIO. Och vet du vad? Jag känner mig fortfarande ganska jävla fantastiskt — för det mesta. Du vet när jag känner mig inte fantastiskt? När jag försöker på kläder. Om jag bara kunde gå runt naken hela dagen, jag skulle vara helt nöjd. Vilket är varför jag älskar bilder på dessa fantastiska organ täckt i glitter.

Roseanna Mae är hjärnan bakom Positivt Glittrade - projektet. "Det började som en grupp flickor som kom tillsammans över vår kärlek till underkläder och kroppen positivitet. Vi hade ingen aning om vad det skulle bli av," Mae berättar Skrämmande Mamma. "Vi ville få täckt i glitter för att visa vår naturliga skönhet, och så vi gjorde."

Bild via Jill Kerswill

Fotograf Jill Kerswill hoppade ombord och lånat ut sin fantastiska öga för bilder. Så gjorde fotograf Shianne Watt .

"Inspirationen ursprungligen för flickor sig att släppa sina hämningar, att göra något för att ta kontroll och fira deras kroppar, för att sluta oroa om vad andra människor tycker och tänker," Kerswill berättar Skrämmande Mamma. "Det hela är deras idé, inte min, men jag är så glad att vara delaktiga."

Titta på dessa fantastiska kroppar. Det är något om att ta bort kläder och täcker upp i glitter som verkligen belyser bara hur underbara alla former och storlekar.

"Dag 12 på detta konto, och vi har redan haft ett inlägg tas bort," rubriken lyder. Är någon förvånad? När kvinnor fira sin egen form för sig själva — det är ett problem. Åh det är helt bra om vi dansa runt naken för att sälja bilar eller parfym eller något annat — men gud förbjude att vi firar våra kroppar helt enkelt för att fira dem. Som kan få oss att känna oss alltför bra, och reklamvärlden har inte prickat av alla dessa former — så tsk! tsk!

"Med tiden har det blivit mer och mer om vår mångfald som kvinnor och vi firar våra olikheter. Varje kvinna som ansluter sig till oss har sina egna skäl och sin egen historia," Mae berättar om projektet. "Det finns inte tillräckligt med mångfald som visas i media och det är viktigt att alla är representerade. Vår nästa glitter händelse har över 20 flickor i olika former, storlekar och nationaliteter. De är vardagliga tjejer som vill fira deras kroppar."

Bild via Jill Kerswill

Jag menar, vem visste att vi alla behövde en naken glitter kroppen-måleri fest i våra liv? Det gjorde jag inte. Men jag vill ha en nu.

ADVERT

Lägg till din kommentar