Damer, PMS-Kamp Är Riktiga. Så Glöm inte Att Unna dig Själv.

Jag såg en meme häromdagen som sade att det ska vara godis för kvinnor i lådor av bindor och tamponger. Fuck yeah, Tänkte jag. Varför har ingen gjort detta? De skulle vara så rika.

Jag menar, skulle inte vi alla plocka varumärke som kunde dela ut påsar med choklad, Blog, och ett glatt not? Naturligtvis skulle vi. Eftersom en bonus chokladkaka i en låda av grenen kompresser skulle gå långt för att göra upp för den skit vi har att uthärda en gång i månaden.

Men, mina damer, glöm inte: Vi kan köpa dessa godbitar för oss själva när vi har PMS. Och vi förbaskat bra bör. För om våra favorit byxor inte passar, och varje buller gör våra hår ont samtidigt som vi har blod strömmade ur våra underliv, kan du satsa din röv vi borde behandla oss själva. Vi jävla förtjänar det.

Vi är inte bara att utgjuta blod från våra menyer för att öppna för allt från tre till sju dagar, att bära omkring på extra vatten vikt, att bryta ut i finnar, människor också har mage att säga saker som, "Hon måste vara PMSing så svårt." Kliva av, dude. KLIVER AV. Eller jag bryter dig på mitten, asshole.

Damn right, jag är PMSing hårt. Du tror att dessa livmoderns sammandragningar känns som en orgasm? Fuck off, och håll dig ur vägen medan jag gå och köpa mig några Doritos och sedan doppa min tå i Målet att få en ny kjol med fickor eller ett doftljus för att underlätta det faktum att jag har känt mig som en skit fläck i en vecka och det är absolut ingenting jag kan göra åt det.

PMS är inget skämt, och kampen är riktiga. Jag bokstavligen inte kan koncentrera sig på någonting. Jag börjar lägga bort de rätter, försök att torka av diskbänkar för exakt två sekunder innan jag kom ihåg att jag måste rensa ut skafferiet. Jag ser några äpplen som är för gamla för att äta, men kan göra en fin äppelkaka fyllningen så jag börjar skala bort på min nyligen rengjort disken innan jag bestämmer mig för det finns inget sätt i helvetet att jag kan göra en paj just nu eftersom jag har alldeles för mycket viktiga saker att göra.

Jag ser mig omkring i det kaos som jag själv har skapat och få ännu mer överväldigad. Då ska jag gå bort och börja med att göra en enda röra i nästa rum eftersom, när Moster Flo besök, jag känner mig som en jävla upp saker och ting är det enda jag får rätt. Tja, det och konsumerar en hel en tub av choklad jordnötssmör glass över diskbänken i under fem minuter. Ja, Jag kan göra det som det är mitt jobb .

Jag är inte ensam i det här, och det finns en anledning att det är svårt att inte känna sig som din hjärna har lämnat din kropp under den tiden i månaden. Din cykel faktiskt knullar med dina signalsubstanser och gör det svårt för dig att fokusera på något annat än binge-titta på HGTV med en värmedyna.

Så varje månad som vi står inför det faktum att vi inte kan bära allt utan en elastisk linning, och vi äter som det inte finns någon morgondag. Efterbehandling den minsta av sysslor känns som att bestiga Mount Everest, och vi hatar alla. Alla — inklusive oss själva.

Och mitt i det färska helvete som är vår tid, måste vi ta itu med att byta bindor och tamponger samtidigt som vi försöker att ta hand om alla våra ordinarie verksamhet så att det ser ut som ett mord som hände mellan våra ben.

Så nästa gång du lider av denna månad fuckery vi utstå bara för att vara vackra kvinnor som vi, gå lätt på dig själv. Ignorera den elaka rösten i ditt huvud, försöker att inte ta på sig stora projekt, och ge dig själv ett pass på att hjälpa barn med deras läxor. Men, viktigast av allt, gå och skaffa dig en jävla fest.

Faktiskt, göra det två. Du är helt förtjänar det.

ADVERT

Lägg till din kommentar