Pledge Of Allegiance "Opt Out" - Form Orsakar Allvarliga Sociala Medier Upprördhet

Föräldrar är arg för att en skola ville tillåta barnen att hoppa över den trohetsed

En elementary school i Florida väckt upprördhet denna vecka, då de skickade ett tillstånd glida hem till föräldrarna att låta dem stoppa sina barn från att recitera trohetseden varje morgon.

Noteringen var ganska intetsägande, läsa: "jag förstår mina rättigheter som förälder och begära att mina barn...ursäktas. Detta inkluderar stående och placera hans/hennes högra hand över hans/hennes hjärta."

En förälder postat en bild av not på Facebook, efter att ha skrivit i "det Här är det dummaste jag någonsin läst och jag är så skäms över detta." Resten av Facebook verkar hålla.

Min systerdotter förde hem från skolan idag...Vad är det som händer med vårt land?!?

Postat av Mika Brienen Torsdag, Augusti 18, 2016

Kommentarer om fotot är:

"Jag tänkte att jag skulle dra mina barn ur skolan direkt! Skrämmande sak är att det förmodligen inte kommer att dröja länge innan denna typ av ridiculousness är överallt."

"8 år av Obama och Kongressen som har gjort noll för att stoppa honom."

"Det är hjärtskärande."

Wow. Det är en hel del upprördhet över vad vissa föräldrar låter sina barn göra. För att vara ärlig, jag har ett barn i den offentliga skolan och jag hade ingen aning om var de ändå gör det (jag bara bad honom, och de säger det). Kalla mig opatriotisk, men jag är inte orolig för detta. Är barnen lära sig att läsa? Är de lära sig aritmetiska? Så länge de inte väljer bort den faktiska lärande som de behöver, jag är i princip okej.

Det finns ingen anledning att göra det om en brist på respekt för det land eller för de väpnade styrkorna eller alla andra saker som folk påstår – de väpnade styrkorna faktiskt kämpa för oss att ha rätt att välja vad vi vill göra, snarare än att vara tvungen att göra något vi inte vill göra.

Inte recitera den trohetsed göra någon en förrädare mot Usa? Inte något mer än att läsa den varje dag innebär att de kommer att vara Ordförande. De flesta av oss känner nog ganska tur att vara Amerikansk medborgare, även om några av oss är lite besviken och/eller nervös om några av de saker som pågår i landet just nu. Men ta tag i våra högafflar och storma en skola för att de vågade låta folk välja bort något som de flesta barn förmodligen inte kommer ihåg när de träffar tjugoårsåldern verkar lite dumt till mig.

Efter alla, detta land är byggt på frihet. Valfrihet, yttrandefrihet, religionsfrihet. Kanske några föräldrar inte gillar det religiösa språket i pant, kanske några föräldrar inte gillar tanken på att göra sina barn löfte om trohet till något de är för unga för att förstå, kanske en del föräldrar inte vill göra sina barn stå upp varje morgon, vem vet. Jag har svårt nog att få mitt barn att äta sina flingor, kanske några föräldrar vill göra lärarnas jobb lättare. Du gör dig. Det är ett fritt land, trots allt.

Naturligtvis avsky över hur andra föräldrar fostra sina barn är inte det enda som är dumt. Det verkar lite löjligt att en sådan behörighet slip skulle skickas ut, och massor av människor är sjuka av "politisk korrekthet" som verkar ha gett upphov till en sådan sak – alla är så oroliga för att inte kränka någon som alla genast blir kränkt. Det är bara ett slöseri med tid.

Vilket kan vara anledningen till skolan så småningom återgå not. Det var som orsakar långt mer problem än det är värt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar