Du Kan Bokstavligen Få Dina barns Skapelser till Liv med denna App

Jag försöker inte vara dramatisk här, men Play-Doh är HELT upping deras spel med Play-Doh Touch Form till Liv Studio—och mina barn och jag är balla ur bara en liten bit.

Jag kan vara i min *ahem* sen 30-talet, men jag kan fortfarande få lika yr som en skola barn när det gäller barnens leksaker.

Så, när jag nyligen förde Play-Doh Touch Form till Liv Studio hem till mina barn för att testa, jag förklarade för dem att de kunde spela med Play-Doh och göra skapelser som de normalt skulle använda cut outs och stampers, men sedan efteråt, att de kunde placera den på den vita 'studio' och skanna i den med appen jag laddade ner för dem. Och sedan... det magiska händer. När skannas, deras skapande bokstavligen skulle komma till liv.

Jag kommer att pausa nu medan ditt sinne exploderar. (Återigen, jag försöker inte vara dramatisk.)

Mina barn är 7, 5 och 3 år gamla och var och en av dem var glada över sina små utstansade dinosaurier och gelé fisk är animerade på en iPad inför deras ögon. Satsen levereras också med en form för att göra ett spöke, snigel eller ett får. Och sedan kan du lägga på coola effekter för att göra din karaktär, dansa, snurra, float och mycket mer med lite stämplar som ballonger, vingar, noter och en hel massa andra cut outs.

Barnen kan använda olika färger, olika former, olika stämplar—och varje gång får man ett annat resultat i appen (som är gratis, förresten). Kombinationerna är ganska mycket oändliga.

Oh—och om du inte känner för att göra en av dessa former, kan du ta dina barn' skit små blobbar—jag menar, konstnärliga mästerverk—för att livet liksom. Appen kommer att animera dem med ansikten och ben och satte dem på musik också.

Skärmen har blivit en del av våra liv dessa dagar. Och att tala om för våra barn att de inte längre kan interagera med teknik är inte riktigt realistiskt. Så, det är ingen överraskning att Play-Doh har tagit allt du älskar om leksaker för barn—kreativitet och fantasifull lek—och anpassat den för dagens livsstil.

En av de bästa delarna om appen är att när tecknet visas på skärmen, att barnen inte har en genomtänkt spel att spela, men istället får mixa och matcha fler Play-Doh skapelser för att se vad som kommer hända härnäst. Barnen måste använda sin fantasi och utforska, upptäcka och uttrycka sig konstnärligt, snarare än att söka för ett högt betyg eller nivåer att slutföra. Så i grund och botten, de använder sina hjärnor och samtidigt ha roligt utan att klaga, om lärande. Föräldraskap vinna!

Nu om ni ursäktar mig, jag måste få min 5 år gamla för att ge en tutorial på denna nya fina teknik grejer.

Det här inlägget är till dig via Hasbro men bilder och åsikter är våra egna.

Play-Doh Förening är #1 återanvändbara modellering förening med över 100 miljoner dosor som produceras varje år. Urbana legenden säger att om man tog alla Play-Doh Förening som skapats sedan 1956 och sätta det via Play-Doh FUN FACTORY playset, det skulle vara en orm som skulle svepa runt om i världen 300 gånger.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar