10 Potentiella Platser Som Jag Kan Träffa Min Nästa Man

Tanken på att dejta just nu skrämmer skiten ur mig. Med små barn, det bara verkar så omöjligt. Men jag funderar på det sätt jag kunde möta min nästa man, som en arbetande mamma till tre, när den tiden kommer. Här är vad jag kom upp med:

1. Mataffären. Eftersom alla vet livsmedelsbutiker är den perfekta platsen för att träffa någon. Du vet, som du både nå för att producera på samma gång och händerna nudda vid varandra när du tar tag i samma apple. Och jag är säker på att när de ser mig med mina tre pojkar som kör genom gångarna som uncaged apor som jag jaga blåbär min son bara knackade på golvet så kommer de att tänka, "Låt mig i på några av som!!!"

2. Zoo. Vid första de kan bli förvirrad om huruvida vi är en del av djurparken som den nyaste utställning eller bara en mamma med sina barn... men när de köttet ut, jag är säker på att deras nästa tanke kommer att vara, "Registrera mig!"

3. Läkarens Kontor. Nej, vänta... Det är oftast bara mammor på läkarens kontor, med sina sjuka gäng barn. Men om det råkade finnas en enda pappa dit en dag, jag är säker på mellan näsa torka och jonglering eller jagar barnen, de trodde att för oss båda skulle vara, "Hej, vill gå med krafter!?"

4. Kyrkan. Eftersom varje churchgoing killens första du tänkte när han ser en ensamstående mamma till tre släppa ut sin kull på dagis är, "Det är min dröm!"

5. På nätet. Eftersom du kan helt lita på vad dessa killar sätter på sina profiler, och naturligtvis deras huvudsakliga uppdrag är att hoppa in mitt i någon annans såpopera. Plus, har du sett dem lite annonser på Facebook för ensamstående pappa dejtingsajter? Verkligen fantastiskt!

6. Rött Ljus eller trafikstockning. Eftersom varje kille är lockade till morsan i minibuss sjunga och dansa till Veggie Tales med sin nästan komplett basket team av barnen i baksätet. Och för att se till att snubben som gjorde ett pass på mig när han körde av är som jag är efter. Låt mig våningen i min mamma vagn och jaga honom eftersom jag tror att han definitivt äktenskap material!

7. En Bar. Eftersom det fungerade riktigt bra för mig första gången, så fort jag fånga en barnvakt, jag är säker på att min Prince Charming är bara hänger och väntar på mig smuttar på sin rom och cola. Men naturligtvis är det bara att kliva in som riddare i skinande rustning mina söner och jag har alltid drömt om. Han skulle inte ha någon agenda annat än att, och vill inget mer än en färdig familj att glida in. Night out, här kommer jag!

8. Bollen Praktiken (eller vilken annan aktivitet som vi gör i ett par år). Eftersom säkert när jag är där och hejar för mina söner, ut i hörnet av mitt öga jag kommer att leta efter Mr Right. Och jag kommer definitivt inte vill slå honom i munnen för att försöka att plocka upp mig och distrahera mig från att vara där för mina barn.

9. En vän till en Vän. Åh, förutom att jag inte har några vänner som jag ser längre eftersom hela morsan spelning bara sortera av tar upp all min lediga tid till dessa dagar. Plus, de flesta av mina vänner är utspridda i de fyra vindar över hela Usa, så om jag vill ha en lång sträcka Facebook relation, jag tror att alternativet är slut för nu.

10. Arbete. För om det fanns några ungkarlar på mitt jobb, vilket det inte är, så fort de får reda på att min situation som jag är säker på att deras första tanke som kommer att bli "Bra!!! Denna enda arbetande mamma av tre kommer att ha ingenting men tiden för mig! Låt oss datum!!!!"

Relaterade inlägg: 5 Saker Män Bör Veta Om att Dejta en Ensamstående Mamma

ADVERT

Lägg till din kommentar