Pinterest, jag hatar dig. Igen.

I dag snubblade jag över ett experiment för hemmagjord lava lampor på Pinterest, bokmärk den för senare användning. Jag gjorde misstaget att lämna fönstret öppet, och när Ben var tittar över min axel i eftermiddag, han såg det. Ohhhh, cool. Kan vi göra det i dag? Ben frågade. Visst, min kärlek. Vi kan.

Jag tog ut den mätning koppar och vegetabilisk olja och en glasburk innan insåg att vi var ute och karamellfärg. Ben ' s ansikte föll. När Pappa kommer hem, jag ska få dig att karamellfärg, jag lovade. Oroa dig inte.

När Jeff kom hem, jag höll min del av avtalet. Vi har en Hel Livsmedel fem minuter bort och jag ringde för att se till att de hade mat färg innan du går över. De gjorde. Skönt.

Jag kom till butiken för att upptäcka att Hela Föda bär karamellfärg, och att det är prissatta på TJUGO DOLLAR. Jag förlorade fem minuter av mitt liv stående i gången och diskuterar om det var värt de extra femton spänn för att spara tid och energi det skulle ta att köra till Jätten 15 minuter eller om jag bara borde suga upp och återvända hem med en jävla flaskor. Min lilla pojkens ansikte dök upp i mitt huvud och nästa sak jag visste att jag stod och väntade i kö.

Expediten frågade hur jag var den här kvällen. Jag log och muttrade att jag var bra andra än det faktum att jag var på väg att tillbringa tjugo dollar på flippar karamellfärg. Hon skrattade och frågade varför inte bara gå till Jätten där de säljer det för ett par dollar. Du har rätt, svarade jag. Jag tackade henne och vänster tomhänt.

Körde 15 minuter till Jätten. Hittade karamellfärg. Väntade i kö. Läs om Drew Barrymore nya baby. Tog några tuggummi. Upptäckte när jag gick för att betala som jag hade lämnat Whole Foods lite mer tomhänt än jag förstod och hade inget sätt att faktiskt betala för fyra dollar karamellfärg var jag så glad att se.

Vänster Jätte köra tillbaka till Whole Foods för att hämta min plånbok, som jag bad var där jag lämnade det. Lyckligtvis var det. Tillsammans med tjugo dollar karamellfärg som jag genast köpt, rullande ögonen på mig hela tiden och svor att aldrig igen pin-naturvetenskapliga experiment för barnen.

Kom hem till ivriga Ben som väntar på att genomföra den stora lava lampa experiment av 2012. Extra olja, salt, vatten och karamellfärg i glasburk, och tillsammans väntade vi på att det magiska hända. Och vi väntade. Och vi väntade lite mer. "Är det inte tänkt att göra något?" Ja, Ben, var det. Förlåt, min kärlek.

Jag skyller helt naturlig, inga konserveringsmedel, växtbaserad mat färg.

Pinterest, det är klart.

(En gång till.)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar