Rosa Berättar Om Gift Sex Torra perioder Och Det är Relatable AF

Rosa öppnar upp om det hårda arbete som går till äktenskap och moderskap

När det kommer till kändis moms, Rosa är utan tvekan en av våra favoriter. Hon håller saker och ting är verkliga, ärliga och relatable på ett sätt en massa andra kändisar inte. Hon är mamma till Willow, 6, och Jameson, 9 månader. Hon har också varit gift med maken Carey Hart för 11 år — och som hon själv säger, "Inget äktenskap är jävla perfekt."

Det är sak om Rosa — om du letar efter en sugarcoated, bilden perfekt representation av kändis liv, du är inne på fel träd. I en intervju med Väktare , Rosa öppnar upp om upp-och nedgångar alla äktenskap går igenom.

"Det finns stunder där jag tittar på [Hart] och han är den mest omtänksamma, logiska, konstant ... han är som en klippa, säger hon. "Han är en bra man. Han är en bra pappa. Han är precis den typ av pappa jag trodde han skulle vara och lite till. "Och sedan ska jag titta på honom och gå:" jag har aldrig tyckt om dig. Det är inget jag tycker om dig. Vi har ingenting gemensamt. Jag gillar inte något av den skit du vill. Jag har aldrig vill se dig igen."

Denna typ av rygg-och-tillbaka för känslor och stämningar är bara verkligheten i äktenskap med barn. Som de flesta av oss känner alltför väl, du tenderar att glömma vem du var innan du blev föräldrar . Och därför glömma varandra.

"Sedan två veckor senare är jag, det går så bra, ni. Sedan går du igenom tider när du inte har haft sex på ett år," Rosa säger. "Är detta bed död? Är detta slutet på det? Vill jag ha honom? Vill han mig?" Hon tar ett andetag. "Monogami är arbete. Men du gör jobbet och det är bra igen."

PREDIKA. Det är något med att höra någon som är vansinnigt talangfull, framgångsrik och vacker artikulera samma känslor och kamp vi alla går igenom. Rosa är inspirerande AF.

På tal om det, det var inte alltid fallet. Bortsett från att dela några allvarliga sanningen om äktenskap och moderskap, Rosa öppnade upp om sin egen oroliga ungdomar. Hon har alltid varit uppriktig om hennes kamp med droger och är en skenande teenage. Nu är hon gift och mamma till två som säger att hon inte längre parter när hon är på turné, och föredrar att slå upp lokala parker och museer med hennes familj och hennes besättning.

"Andra människor föräldrar inte skulle låta mig komma över när jag var liten", säger hon. "Jag var shithead. Ingen ville att deras barn någonstans nära mig. Jag var runaway, jag var fuck-up, det var jag som hade munnen, jag var alltid i trubbel. Och nu, mammor är som: "jag älskar att min dotter älskar dig."

Alla som följt Rosa på sociala medier under de senaste åren, eller lyssnat på henne kraftfulla tal uppmuntra själv-acceptans på årets VMAs kan kontrollera hon är definitivt någon som vi idoliserar oss själva — och må bra om våra barn ser på henne på det sättet också.

"Hur världen vänder", säger hon.

ADVERT

Lägg till din kommentar