Jag Som Används För Att Plocka Upp Pojkarna I Poolen, Nu Ska Jag Plocka Upp Som Barnvakter

När jag lät min man sätta en ring på det, jag trodde att mina dagar av avgränsning in merchandise ligga vid poolen var bakom mig. Men som det visar sig, alla de färdigheter som du finslipa på när man letar efter kärleken i tonåren och 20-årsåldern är fortfarande användbart när man blir förälder. Men istället för att leta efter din bae, du är på jakt efter en bae-bysitter.

Jag har otur med barnvakter. Medan du är online dating var en stor succé för mig, använder Internet för att hitta en barnvakt för enstaka datum natten har visat sig vara problematiska. Jag träffade min man för mindre än en månad efter att gå Match.com men även om Care.com är i grunden samma sak för barnvakter, jag verkar ha tappat min mojo.

Efter ett par möten som var totalt brudarna och stod upp med inte en utan två flickor, till slut hittade vi en barnvakt som var bra med barnen och visade upp i tid. Vi betalade henne väl och arbetade våra nätter runt hennes skola schema och waitressing spelning, men nu är hon gravid. Samtidigt som det är fantastiskt för henne, det är tråkigt för min redan patetiskt det sociala livet.

Jag har letat överallt efter en ersättare: coffee house anslagstavlor, YA avsnitt av biblioteket, barnflickor på lekplatsen med bratty barn som kan vara ute efter att hoppa skepp. Desperat för en natt bär byxor med dragkedja, jag försökte till och med övertyga min man att erbjuda extra beröm till sina studenter i utbyte för barnpassning, men då han föreläste för mig om "etik" tills jag erkände nederlag och fick honom att lova att vi skulle se Pitch Perfect 2 den andra slog det Redbox.

Ni vet hur i romantiska komedier det är alltid rätt när den ledande damen ger upp om kärlek helt och hållet att hon har sin meetcute med sin perfekta match? Tja, den här helgen tog vi barnen till poolen.

Vi vadade i den grunda änden med vår tvilling småbarn. När jag stod rakt upp för att sträcka ut min rygg, jag såg henne, ser över på mina barn med ett halvt leende på hennes läppar. Jag svär att jag hörde änglar match, men det kunde ha varit precis de äldre barnen skrikande från den djupa änden.

Det var hon, som sitter på en schäslong. En potentiell barnvakt. Åtminstone tyckte jag så. Jag är hemsk på att fastställa åldern på alla som är under 30. Min hjärna sorterar människor i fem åldersklasser: Foster, stora barn, Instagram-användare, människor som vet vad en flux capacitor är, och mor-och farföräldrar. Den här tjejen inte har en mobiltelefon som limmats på hennes tumme, men hon var klädd i tandställning, så jag kopplade henne att vara någonstans mellan 13 och 17, som var acceptabelt för mitt ändamål.

När jag stod där, smyga halv blickar på henne genom mina mörka solglasögon och villiga att mina barn inte att välja denna stund för att kissa i poolen, hon plötsligt reste sig upp och började gå mot oss.

Bara för att vara cool. Jag sa till mig själv. Act natural.

Min puls snabbare när hon uppe på kanten av poolen, snarare än att bada av oss på väg ut på öppet vatten. I en visa av förtroende som jag hoppas följer honom i hans teen år, en av mina söner gick rakt fram till henne med ett leende och fortsatte att visa upp sin stänk färdigheter.

Som det visar sig, min man gör en bra wingman. Kommunicera bara med våra ögonbryn, han tog vår andra son över för att öka charmen faktor och sedan nonchalant dåsade så jag kunde prata om detta chick upp utan honom vilar över oss.

När hon satt där och jag stod tafatt i närheten, det var som om jag var tillbaka på den första high school lunch bord med någon jag var intresserad av, bara den här gången, jag var den killen. Ser jag OK? Kan hon berätta att jag är nervös? Vad gör jag med mina armar?!

Vi gjorde små prata igenom barnen och jag analyserat varje ord hon sade, på jakt efter ledtrådar som hon kanske vill barnvakt till min barn. Efter kommentarer om hur söta de var, hon bad om deras namn och ålder. När hon i förbigående nämnde att hon brukade titta på hennes kusiner, jag trodde jag hade en chans.

Vill inte verka för ivrig, jag frågade hur gamla hennes kusiner var, hoppas hennes ålder skulle komma upp också. Hon ville inte ta betet. Jag bet ihop och frågade hur gammal hon var, att be med varje fiber av min varelse, att hon inte trodde att jag var en pedofil.

Av denna punkt mina barn var börjar huttra, och som jag visste att jag var tvungen att göra mitt drag eller för alltid kommer att ångra det, så jag samlade mitt mod och frågade henne om hon någonsin satt barnvakt. Vad som hände sedan är en suddig, eftersom när jag hörde orden "hjärt-lungräddning certifierade" mina knän gick svagt och allt blev lite suddig.

I slutändan, jag fick henne siffror och vänster poolen med en swagger. Ja, jag har fortfarande det .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar