12 Fraser Som Gör Alla Föräldrar Rullar Sina Ögon

Let ' s face it, föräldrar: Folk säger några irriterande skit till oss på den vanliga. Oavsett om det är på busshållplatsen eller på en lekgrupp, är chansen att en annan förälder har sagt något till dig som har gjort att du rulla ögonen så hårt att du nästan har en hjärnblödning. Oombedda råd, kommentarer om ditt föräldraskap, och uttalanden som tjänar endast till att göra dig att känna dig som att du suger som en mamma finns alla skäl för oss att ge en gigantisk "WTF?!" till föräldrar som serverar upp dessa löjliga plattityder.

Och inte bara är det illa nog att föräldrar säger moronic saker som gör oss peka våra ögon mot taket, men också några av sina handlingar lämna oss kliade våra huvuden. Skruva upp bilpool linje (på allvar, det är Kanske, att få det tillsammans), svarar alla att PTA e-post (bara trycka "svara," människor), och agera som om deras barn är Guds gåva till varje skola club är bara några av de exempel på de sätt som föräldrar lyckas få oss att känna oss som slackers eftersom vi är pyjamas till busshållplatsen.

Andra uttalanden som gör oss rulla våra ögon:

1. "Varför är du inte ammar/bottlefeeding/co-sleeping/låta ditt barn gråta ut?"

Allvarligt, sluta ställa närgångna frågor om mina personliga åsikter om föräldraskap. Precis som ni, jag har mina skäl för att fatta beslut om mina barn. Tänka på din egen ekologiskt skördas bivax, okej?

2. "Jag skulle aldrig bära pyjamas till busshållplatsen."

Åh, ja? Jo, jag var uppe hela natten med en gråtande bebis och bara knappt gjort det på nedervåningen som mina barn spillt ut en liter mjölk på golvet. Ärligt talat, jag har tur att jag ens kom ihåg att sätta på skor. Och byxor.

3. "Mina barn har aldrig haft snabbmat."

Är inte det bara pittoreska? Förlåt, damen, men jag har tre barn att få fyra olika platser på under en timme. Ronald McDonald är en del av familjen. Och också? Dessa pommes frites är den enda jag har ätit hela dagen. Inte skruva med en mamma som körs på koffein och friterad potatis.

GIPHY

4. "Åh, det är bara en fas. Han kommer att växa ur det en dag."

Lyssna, jag vet att mina barn kommer så småningom att sluta kissa ner hela golvet i förmån för att faktiskt använda toaletten, men just nu, jag behöver höra att det kommer att ske på en viss dag och inte en dag." Som ger mig en faktisk tid eftersom jag inte kan skrubba min matta en gång till .

5. "Jag har inga barn, men jag har en hund, och därför är jag kvalificerad att extoll föräldraskap råd."

Sluta. Bara sluta. Jag har en hund, och så mycket som hon är en del av familjen, att träna en hund att ta ett skit utanför är ingenting som potträning så det är bara STFU.

6. "Den pounds bara smält undan en vecka eller två efter det att barnet kom!"

Just shut up just nu. Min yngsta är 11, och jag hoppas fortfarande att förlora barnet i vikt. Someday.

GIPHY

7. "Vi har aldrig äta socker."

FUCK YOU OCH DIN LEDSEN SOCKERFRIA TILLVARO.

8. "Boys will be boys".

Kan vi alla är överens om att patriarkatet blir nog ett frikort? Allvarligt, 1950-talet kallas: De vill att deras misogyna tillbaka.

9. "Oj, förlåt, jag såg inte" Baby Sover, DON 'T RING THE BELL" - tecknet till höger över dörrklockan."

Låt oss få något rak: Den dyrbara tid som barnet sover är heligt upp här. När jag säger att inte ringa på dörrklockan, vad jag egentligen menar är "nästa person som vaknar till att barn får ett skräp punch." Vänligen och tack för ditt samarbete.

10. "Min 16-åriga son är en bra förare."

Japp. Och så är min 90-åriga mormor. Det betyder inte att jag vill att mina barn i bilen med din "safe driver". Ledsen, inte ledsen. Ingen respektlöshet, Mormor.

kredit: GIPHY

11. "Åh, ditt barn spela basket för första gången? Vår son har spelat sedan han var 3, och vi tror att han har en chans på den stora tid."

Jag är ledsen, men sista gången jag kollade, NBA var inte att skicka spanare för att titta på 10-åringar att spela basket. Visst, ditt barn har skicklighet, men vet du vad? Min är att ha mer kul på banan eftersom jag inte pressa henne till att bli en professionell idrottsman.

12. "Jo, det ser ut som att du har din fulla händer det!"

Varför, ja, ja jag gör och tack för att peka ut det, Kapten Självklart! Jag är så glad att du lagt märke till min dotters utbrott som varar från bilen till gångarna i affären, och jag är så glad över att du har sett mig manhandle min spädbarn medan jag kämpar för att sätta dessa matvaror på transportband. Ditt uttalande är super bra. Tack så mycket!

Vi är alla skyldiga till att säga eyeroll-värdiga saker, och aldrig rädd, det finns alltid utrymme för förbättring. Om du har barn och du inte kan förstå evigt rullande ögonen eftersom du är upphetsad om din värdefulla liten bunt och glädjen i föräldraskapet, lita på mig när jag säger med ett menande leende i en inte-på-alla-irriterande röst, "Du kommer att förstå en dag." Och om du inte vill ha barn, det är kallt också. Eftersom jag vet nog inte att säga, "Åh, du kommer att ändra ditt sinne. Alla vill ha barn." Jag är inte dum. Eyeroll.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar