Här Är 8 Skäl Perioder Är Skitsnack

Perioder är skitsnack.

Jag har lyckats undvika denna tik för de senaste två åren och plötsligt (tack vare det krympande omvårdnad relation med min yngsta), den fruktade Moster Flo har beslutat att det är dags att återvända.

Och ooooh, hon är galen tjej!

Jag ville inte missa denna sak. Jag tror att jag skulle amma en bebis för evigt om jag inte kunde undvika perioder för resten av mitt liv. Bara ge mig alla bebisar, och jag kommer att amma dem.

Det är inte tillräckligt att vi kvinnor måste ta itu med alla smärtor och svårigheter av graviditet, förlossning, och i många fall, huvuddelen av alla ansvar för att hålla människor vid liv i början av månader och år...

Men sedan, efter att ha gett över våra kroppar att dessa små människor som vi har skapat, tack vare att vi får är en crampy, uppsvälld mage som känns som en 18 wheeler är att plöja igenom den. OCH risken för blödningar genom våra byxor vid varje givet ögonblick i flera dagar. Det bara verkar inte rättvist.

Det finns så många saker som är fel med denna blödning situation. Till exempel...

1. Jag vill äta ALLT....HELA tiden. Jag försöker verkligen hårt för att maintan en anständig kroppen dessa dagar. Jag verkligen uppskattar inte detta behöver i min hjärna att äta hela tiden och sugen på allt i sikte. Bara ge mig choklad och vin, och att ingen kommer till skada!

2. Blödningen. Duh. Jag menar, av alla saker, varför det behöver vara så att våra insidor molt av våra redan hårt belastade vaginor? Gud verkligen kunde har varit lite trevligare för oss i detta område. Det ser ut som haj vecka gått dåligt över här.

3. Den tamponger. My gosh, den jävla tamponger. De cutesie lite reklam för flickor dykning i pooler lycklig, glad och fri, eftersom de beslutade sig för att gå Kotex upp sina vajay-jay för att stoppa blodet massakern i mellan benen... felaktiga mina vänner. Helt felaktiga.

4. Bajs. Jag gillar att bajsa så mycket som den nästa tjej, eftersom let ' s face it, det är en fråga för många av oss. Men jag har fått nog. Jag gjort med att aldrig veta om smärtan i min mage är min livmoder försöker att falla ut eller behovet av att bajsa. Mellan den förvirring och tampong försöker mata ut sig själv så snart min rumpa uppfyller toalett, det är egentligen bara nog.

5. Humöret. Jag är utom kontroll. Jag kan inte ens stå ut med att vara med mig. Jag behöver en paus från mig själv den här veckan. Det är helt löjligt. En andra jag vill gråta eftersom, åh jag vet inte, vi är ute och bananer, och nästa minut är jag redo att slå alla i halsen.

6. Det extra bagage. Eftersom jag har fått ut av gammal vana av att förlora min bytet till toalett varje gång jag kissa, jag ständigt glömmer att ta med leveranser med mig in i badrummet. Detta kostar mig massor av extra tid och hjärnan utrymme att få komma tillbaka till där jag lämnade allt för att få freakin' tampong, eftersom Gud förbjude att jag kan kissa en gång utan att behöva ändra det. Jag har inte tålamod för all denna röra.

7. Kläder. Ingenting passar på hur jag vill ha det till. Och även om den gör det, jag flippar hatar det...eftersom jag är arg på allt denna vecka.

8. Den förklaring av vad som händer med mina barn. De flesta mammor inte får lyxen av att kissa ensam, som vi alla vet. Jag är oftast okej, men när jag har för att stoppa en tampong upp mina nedre regioner och svara på 20 frågor i processen, att förklara för min son att, "Nej, jag vill inte sätta tampong i min penis, sweet pea, eftersom mamma är en flicka och att hon inte har en penis. Hon har en vagina," det är helt enkelt för mycket.

Jag uppskattar inte den gravida ser magen, färgade underkläder, huvudvärk, värk i kroppen, eller till och med liv på denna punkt. Perioden kan avsluta steg kvar nu. Över det.

Relaterade inlägg: 10 Saker jag Vill Säga till Min Gynekolog

ADVERT

Lägg till din kommentar