10 Saker Du Behöver för att Vara den Perfekta Morsan

Innan jag hade barn, jag hade stora planer för moderskapet. Jag skulle vara den typ av mamma som inte förlorar sitt humör över små saker. Jag vill lära mina barn hur man beter sig på en restaurang, och oavsett hur många barn jag hade, skulle jag aldrig förlora min känsla för mode.

Jag hade fel. Så väldigt, väldigt fel.

Jag är ingenting som laid-back dam som jag tänkt. Jag menar, jag kan inte vända mina lock över varje liten sak, men jag har definitivt förlorat det på mer än ett tillfälle. Jag gillar inte riktigt byxor — läs: allt med en strukturerad midjan och mina barn regelbundet galen i restauranger. Jag skulle älska att vara en perfekt mamma, men hälften av den tid som jag inte ens vet vilken dag det är. Om jag skulle ha en chans på perfektion, jag skulle behöva lite hjälp. OK, en hel del hjälp.

Här är 10 saker som jag skulle definitivt behöver för att bli den perfekta morsan:

1. Ett Allvarligt Fantastiska Hushållerska

Jag pratar inte lite lättare att damma. Tack för att gremlins jag födde mitt hus ser ut som epicentrum av en naturlig katastrof. Om min nya hushållerska ser ut som Jason Momoa, men jag kommer inte att vara upprörd.

2. En I Hemmet Tvättservice

Jag tvivlar på att Jason kommer att ha tid att göra tvättservice, så att vi bättre få någon här inne att hjälpa till med det också.

3. En Bra Morgon, Varje Morgon

Morgnarna är på allvar så svårt, när du försöker få alla upp och ut genom dörren. Mammor behöver något som kan hjälpa dem att vakna upp och ge dem mental klarhet att göra det genom dagen. Självklart har vi kaffe, men att sockra affären, vi ska också få en livstid leverans av Medterra s God Morgon Kapslar . Inte bara att packa en härlig boost av koffein, men även vitamin B6 och B12 och 25 mg CBD för att få ditt morse iväg till en mindre kaotisk start.

4. Mamma Behöver en Barnflicka (eller Två)

Jag älskar att vara mamma, men om det var en annan person att hjälpa mig tvista dessa små monster, det skulle vara fan-freaking-tastic.

5. En personal Shopper Som Kan Dra Ut Mig 2007

Jag har i princip burit samma elastisk midja byxor på repeat i flera år. Jag har några på allvar snygga solglasögon, men resten av mitt liv skulle kunna använda någon uppdatering. Är Doc Martens fortfarande cool?

6. En Tidskrift-Värdig Kök och en Kock till Match

Dessa barn är alltid hungrig, och det är en stor konflikt som är av intresse för mig, eftersom jag hatar att laga mat.

7. Minst 8 Timmars Sömn Varje Natt

JAG ÄR SÅ TRÖTT HELA TIDEN. Om det finns en sak alla mammor behöver, det är sömnen. Det är där Medterra är Självupplösande Sömn Tabletter kommer i. Pop en under tungan när du klättrar upp i sängen och låta melatonin och CBD bära dig iväg till drömmarnas land där din hushållerska, Jason Momoa, är rengöring när du lounge med fötterna upp. Eller är det bara mitt drömland?

8. Ett Oändligt Utbud av Tålamod (Lite för Min Man Också)

Det finns inget värre än att förlora ditt tålamod med dina barn. Det gör att alla känner sig dåliga, och ibland är det under de dummaste saker, som en juice spill. Vi kan alla använda en lite mer chill, du vet, som den moms vi trodde att vi skulle vara. Så känn dig fri att penna i en nattlig kyla klockan .

9. Varje vecka Ensam Tid eller Dag-Natt

Visst, detta är tiden borta från kiddos, men lita på mig, detta är bra för alla. Det ger dig tid att hämta andan och ladda för ännu en hektisk dag med #momlife.

10. Oändliga Visdom

Detta kan vara den mest viktig del av kakan. Det finns en hel del frågor i moderskapet, och inte bara från barnen. Veta exakt vad du ska göra när de blir sjuka, blir mobbade, eller att förlora någon de älskar är hårt. Tänk om man alltid hade rätt uppmuntrande ord — du skulle vara praktiskt taget perfekt.

OK, så kanske perfekt är inte möjligt, men i slutet av dagen, jag vet att jag är en bra mamma. Jag är en mamma som visar barnen hur man misslyckas och hur att komma tillbaka och försök igen. En mamma som låter dem äta pizza när hon är för trött för att laga mat och hoppa över badkar natt eftersom de inte har några rena kläder att bära ändå. Jag kan inte vara perfekt, men kanske är perfekt är överskattat.

Medterra brinner kraft av konventionen om biologisk mångfald produkter. Medterra anser att CBD ska vara tillgängligt för alla dem som behöver till ett överkomligt pris. Tillverkad i Usa och Kentucky-växt, Medterra produkter har absolut noll THC och är ogiltiga av någon psykoaktiva substanser. Läs mer här och få 15% rabatt med koden scarymommy .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar