Perception kontra Verklighet: Du Gör Bättre Än Du Tror

Jag slog mig som en förälder alldeles för ofta, när det i verkligheten, jag är jag är ganska awesome mom. Mina barn får behandlas bättre och ha mer kärlek i sitt liv än 95% av samhället. Men ibland, jag behandlar mig som att jag är värsta förälder på planet. För att förlora humöret. Eller göra ett skit middag. Eller att vara för trött för att spela Candy Land för tredje gången i rad.

Att öppna några ögon, jag trodde att jag skulle skingra några föräldraskap myter och lägga några kalla, hårda fakta som finns. För att ge lite perspektiv på vad det är verkligen att vara barn i dagens samhälle...

Uppfattning: Jag tappade humöret och skriker på mina barn. Jag är en hemsk förälder. Verkligheten: Över 6 miljoner barn misshandlas varje år.

Uppfattning: Jag matade mina barn skit eftersom jag hade en lång dag och var för lat för att laga mat. Jag är en hemsk förälder. Verkligheten: 16,7 miljoner barn går hungriga varje dag.

Uppfattning: Vår gård är inte stor nog för att vi inte har ett lekrum för barnen. Jag är en hemsk förälder. Verkligheten: 33% av alla barn är hemlösa.

Uppfattning: Jag skickade mitt barn till dagis trots att de inte mår 100% idag. Jag är en hemsk förälder. Verkligheten: En av tre barnen inte har sjukförsäkring, för att inte tala tillgång till hälso-och sjukvård.

Uppfattning: Jag spenderar inte tillräckligt med face time med mina barn. Jag är en hemsk förälder. Verkligheten: Nästan 1 miljon mammor och pappor som har använts utomlands för att kämpa för vårt land sedan 2001.

Och vi mår dåligt därför att vi inte läsa tillräckligt böcker eller göra tillräckligt hantverk eller att vi matade dem Guldfisk-kex till middag? Föräldraskap i Pinterest Generation knullar med oss alla.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar