Ett Öppet Brev Till Människor Som Stirrar På Min Grabb

Detta är ett meddelande till allmänheten: Din förvirrade ansikte är ett fult ansikte.

Gör mig en tjänst.

Gå stå framför en spegel.

Blunda nu och tänk på en gång när något förvirrad som du. Eller fångas du av vakt. Eller slängde du för en loop.

Kanalen som nu. Känner hur du kände. Att göra ett ansikte som du gjorde i det ögonblicket.

Nu öppnar dina ögon.

Usch! Inte ett vackert ansikte, eller hur? I själva verket, det är lite av ett fult ansikte.

Hur vet jag detta? Nej, det är inte för att jag spionerar på dig genom din spegel.

Anledningen till att jag vet detta beror på att det är ansiktet vi ser om och om och om igen när vi är ute i det offentliga—en förvirrad ansikte som är, i själva verket, en ful och jobbig att möta. Så jag är på ett uppdrag att höja medvetenheten bland människor som stirrar på mina barn (och andra) att din förvirrade ansikte är ett fult ansikte, och därigenom, förhoppningsvis göra världen till en bättre plats .

Tänk vad det skulle vara som att gå genom livet som om detta var i ansiktet man såg varje gång du gjorde ögonkontakt med en främling.

Störande, eller hur?

Och sedan, som om det inte är illa nog, den person som gör sitt fula ansikte inser att de har stirrat på dig (eller ditt barn, i vårt fall) med sitt fula ansikte och sedan snabbt på försök en återhämtning ansikte. Det ser ut ungefär så här:

Inte mycket bättre. Egentligen kanske värre.

Ärligt talat, efter att ha sett detta ansikte så många gånger, jag vill bara att gå vidare och sätta en berättande till det för folk. Du kan lika gärna säga med din uppenbara, gawking, fula ansikte: "Min hjärna bokstavligen inte kan förstå vad mina ögon ser. En person som ser annorlunda ut eller fungerar annorlunda? Vad är detta? Var är jag? Är jag säker? Detta är så långt utanför min sfär av förståelse för att mitt ansikte har fryst från förvirring och rädsla."

Först av allt: vilket år är det? "Mångfald" har blivit ett modeord för mer än ett par decennier nu, och jag är ganska säker på att rullstolar har funnits längre än så, så dessa är inte nya saker. Om de är nya till dig då bör du överväga att få reda på mer.

För det andra, till förmån för barn... (okej, låt oss vara ärliga, i vårt fall, det är inte ens för barn. Hon verkar inte se det, tack och lov. I vårt fall för mig). Så för den skull av mig, för föräldrar som mig och för de barn och vuxna som inte ser det och är trött på detta att vara ansiktet hälsning oss vart vi än går, arbetar du på dina ansiktsuttryck. Om du vill göra en skillnad i världen? Du vill göra världen till en snällare plats? Master ditt ansikte.

Låter svårt, jag vet, men oroa dig inte, jag kommer inte att ge dig råd och att lämna dig hänga. Jag är en hjälpare! Jag vill att du ska lyckas. Och tack till mina sju år av hängivenhet till Tyra Banks pedagogiska tv-program, America ' s Next Top Model Jag vet för faktum är att det faktiskt är möjligt (med arbete) att behärska dina ansiktsuttryck, även när du inte känner något olika på insidan. Tack, Tyra Banks, för ditt bidrag till världen.

Så med det goda nyheter i åtanke och lite hjälp från Tyra, låt oss öva.

Nästa gång du ser något som förvirrar dig:

Det är inte detta.

Det är den här!

Prova det!

Det är svårt, jag vet, men du kan göra det.

Låt oss prova ett mer:

"Jag såg bara något jag inte förväntar sig att se. Vad ska jag göra med mitt ansikte?"

Det är inte detta.

Eller denna.

Det är detta.

OK, fick det? Bra! Jag visste att du kunde göra det! Nu är det bara att öva denna handledning framför spegeln för tre till fyra timmar om dagen och jag lovar att du kommer att vara att göra världen till en bättre plats för familjer som vår.

Detta avslutar detta meddelande till allmänheten.

Förslag Till Läsning:

36 Saker Människor Med Ångest Vill ha Sina Vänner för att Veta

Ett Brev till Dem som Berörs Av Min Ångest

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar