Att Den Person Som inte Plocka Upp Sin hunds Sh*t

Förra sommaren, min sju år gamla dotter, Norah, hittade lite hundbajs på gården. Hon berättade för mig om den, och den tid det tog mig att gå till bakgården för en spade, min tre år gamla, Aspen, hade gripit bajs och smetade det på hennes äldre syster. Jag gjorde inte lära henne att göra det. Jag vill få detta över just nu, eftersom jag inte ta credit (eller anklaga) för mitt barns bajs hantering färdigheter. Hon tänkte att alla på hennes egna.

Onödigt att säga, Norah sprang in i huset gråter, Aspen som jagar henne, mig följande två med en spade som någon form av dödgrävare, inte säker på exakt vad som hände under fem sekunder var jag i trädgården, men säker på att det hade något att göra med hundbajs.

Det hela uppdagades dock snabbt, när Aspen vände sig till mig med henne bajs händer och som jag tappade spaden så att jag kunde hålla denna lilla skit-föraren från att röra på mig också, hon föll och klippa hennes knä.

Plötsligt var jag inför ett beslut. Lämna henne på marken och glömmer bort att jag har en dotter. Eller plocka upp henne och trösta henne, samtidigt som mest sannolikt att få hunden att bajsa på mig.

Här skulle vara en bra tid att pausa och låta dig veta att jag inte har en hund vid denna tid. Enligt min dörrklocka kamera, några okända ass-hat får sitt stora våt-nosed Labrador att placera en ångande skit på min gård när jag var på jobbet dagen innan, och sedan gick därifrån utan att plocka upp det eftersom de uppenbarligen vill se världen brinna.

Eller så är de bara lata dildo-taco monster som ska ha hund bajs stoppa i munnen. Du väljer.

Summan av kardemumman är, att jag inte skulle ha placerats i denna situation var det inte för några hänsynslös snopp våffla på en människa som inte kunde hantera att plocka upp sin hunds skit. Vi har alla kände vrede någon som du.

Varje person som någonsin har gjorts till en park och klev i en hal massa hundskit, förbannade, och torkade av den på gräset, samtidigt som man inser att bokstavligen två meter från den skit som var en låda med hundbajspåsar och en soptunna, hatar dig. Varje person som någonsin har arbetat i hans eller hennes framsidan blomsterrabatt och hittade en hund skit föraktar dig. Varje person som någonsin har ridit en cykel på trottoaren och fick en skit dusch från att rida igenom en hund skit vill se dig i fängelse.

Titta, jag får det att olyckor händer. Ibland bajs kommer när du minst förutom det — jag har tre barn, så tro mig, jag vet — men om din hund råkar ta ett enormt crapper och du hittar dig själv sans väskor för att rena skiten upp, bara att gå hem och komma tillbaka direkt med en väska. Problemet löst. Ännu bättre, linda en bajs påse runt deras koppel och du behöver aldrig oroa dig.

Men om du är en person som inte kan vara ansvarig nog att plocka upp din hunds skit, du är en skitstövel. Tid.

Och om du inte vill höra det från mig, jag vill att du tycker om min söta åtta-åriga dotter gråter i badrummet som hon rensat hundbajs utanför hennes arm i badrummet. Jag menar, ärligt talat, visste du inser att när du var för lat för att plocka upp hundbajs du kvar i min trädgård skulle det vara en katalysator vilket resulterar i hund bajs överfall? Nej, du ville inte eftersom att man med enkla åtgärder visar mig att du inte tänker mer än ett steg framåt, du själ-mindre douchebag.

På grund av dig, var jag inför ett beslut om att lämna min hund-bajs-handed liten flicka på marken och glömmer bort att jag har en dotter. Eller plocka upp henne och trösta henne, samtidigt som mest sannolikt att få hunden att bajsa på mig. Och ärligt talat, är det en typ av bajs som är värre än hundbajs? Nej, jag tror inte det. Det är den värsta märke av bajs.

Plocka upp som nöts-knät liten flicka med hund bajs på händerna kändes som när Jabba The Hut frågade Prinsessan Leia för en kyss. Jag ärligt talat stannade för ett ögonblick undrade om det hela föräldraskap spelning var riktigt för mig.

Och allt detta var det är inte ditt fel .

Men oroa dig inte: jag städade hennes händer och hennes skära, samtidigt som hon skrek och jag grät på insidan. Jag satte henne i mitt knä, samtidigt som man försöker desperat att inte få bajs på mig, men misslyckas kapitalt.

Ingen gav mig en award. Men jag vet att jag gjorde rätt. Jag städade upp din röra.

Du är välkommen, dickhead.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar