Peanut Butter and Jelly

Jag växte upp i en traditionell peanut butter and jelly hushåll. Smörgåsar var gjorda på vit eller vete bröd och skär snyggt prydligt i fjärdedelar. Separata redskap som användes för peanut butter and jelly så var det aldrig någon co-mingel i burkar. Skorpor ibland även trimmas. Det var mycket snyggt och överskådligt och tidlös. Vägen peanut butter and jelly var tänkt att vara.

När jag var runt tio eller elva, jag var på min bästa väns hus under lunch tid. Vi rotade igenom hennes skåp söka efter de bästa erbjudanden. Jag vill verkligen ett PB&J sandwich, sa jag. Hon ställer ut peanut butter and jelly och öppnade bröd box bara för att finna det tomt. Jag tror att vi har hot dog bullar, föreslog hon. Jag skyggade. Hot dog bullar? Ewwww. De är för varma hundar. Jill, hon suckade, "de är bröd. Samma bröd som du vanligtvis skulle ha, de är bara i en annan form. Jag foreslar inte att du äter en verklig hot dog med ditt PB&J." Men, jag kunde inte vara övertygad om. Detta var den tjej som blandade hennes dagis människor med sina Barbie dockor och satte henne Lego i min docka hus. Något var fel med det sättet att tänka. Jag vände ner smörgås, så hon gjorde en för sig själv, oohing och ahhing över hur gott det var när jag satt, hungrig, att räkna ner tills middagen.

Flash-30 år framåt i tiden.

För några månader sedan, vi var ute i bröd för Ben dagliga peanut butter and jelly sandwich. Desperat, jag kom ihåg den dagen och presenterade honom med ett PB&J på en hot dog roll. En varmkorv, smörgås? Awesome svarade han och slukade hela saken i ett par klunkar.

Från och med denna dag, jag har gjort sina smörgåsar nästan uteslutande på hot dog bullar. Det är snyggare med inga röriga jelly droppar från sidorna och att det är lättare, så det är ingen montering och skärning. Plus, det är bara roligare än en vanlig peanut butter and jelly sandwich. Det får mig att undra vad jag gått miste om, tänka så mycket i rutan.

Men, jag står vid min Barbie spelar regler. Blanda arter är helt enkelt fel.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar