Plocka Upp En Jävla Telefonen Och OSA, Vänligen

Lyssna, jag får helt det. Ibland är livet blir vägen ut ur hand och du glömmer att svara på dumma små saker som inbjudningar, eller hur? Jag menar, vad är detta, den spanska Inkvisitionen? Naturligtvis ingen kommer att bli upprörd om du svepa dina seder under mattan bara detta en gång. Det är inte som det verkligen är viktigt att du inte svarat på inbjudan. Värdinnan (Åh! Ha! That ' s me!) förmodligen inte ens märker.

Och ärligt talat, jag kan helt se hur skulle du bli förvirrad av fetstil och understrykning instruktion till OSA senast förra lördagen så att jag kunde ha en officiell huvudet räkna att arbeta med. Om jag ska vara ärlig, jag gillar inte att bli tillsagda vad de ska göra heller, för "fuck the etablissemang!" Rätt? Fist bump, sistah! Jag får det.

Men se, här är det. Sedan du inte OSA Jag sorts har att improvisera. Alla andra gjorde OSA, vilket innebär att jag köpte alla de saker som jag skulle behöva för 13 barn plus en extra—bara i fall att. Förutom att eftersom du är kränkt att jag bara bjudit in en av dina fyra barn, logiskt dig svaret skyldig tog alla fyra—utan förvarning—och nu har jag tre kort av, tja, allt.

Usch!

Tacka Gud för box-vin, eller hur? Här, ta ett glas medan vi göra lite snabb matematik. Medan alla de små turas om att svänga som bat piñata, låt oss se om vi inte kan våra liv derrières till köket och räkna ut det.

Det pizza. Åh, kära. Vi som faktiskt inte har tillräckligt med tre barn, så låt mig se vad jag har i kylskåpet. Hmm, håller på, okej, låt oss se. Åh! Problemet är löst! Jag har två yoghurt rör, ett pack av pretzels, och hälften en tonfisk smörgås. Dina barn kan helt hantera gluten och mejeriprodukter, rätt?

Kakan. Okej, jo faktiskt, det är mer som 14 cupcakes. Så, dina fyra barn kommer att behöva dela en cupcake mellan dem. Men du är helt cool med det rätt? För att, jag menar, det är inte som att vi hade någon aning om att du var på väg eller vad som helst.

Goody bags. Ohh jisses . Det ser ut som dina fyra barn barn kommer att behöva räkna ut hur att dela ett glow-in-the-dark Gunstling. Men hey, det är aldrig för tidigt att räkna ut hur en time-share fungerar, rätt?! Tänk på detta som en fantastisk ekonomisk-fastigheter problemet!

Titta, jag kan inte säga att du är en idiot fel, det är bara att OSA faktiskt tjänar ett syfte. Det är inte tänkt att vara en fancy franska add-on till fancy-ass rundade hörnet papper för inbjudningar. En OSA berättar en värdinna (moi) hur många barn kommer över för att förstöra mitt hus, äta tårta, smeta pizza fett i mattan, och sedan slå snor ur en piñata, lämnar mig med tillräckligt med kräppapper att dammsuga i en vecka.

Vad mamma inte lever för det här för skit?

Så, när du ignorerar att fånig OSA-prompten, du i princip säger mig två saker: 1) du har ingen part etikett, och 2) du inte kommer. Så du behöver inte rulla ögonen på en cupcake dina fyra barn måste dela eller halv tonfisk smörgås din 8-årig trött bara min hund.

Nästa gång, plocka upp en jävla telefonen och OSA.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar