Varför Deltagande Troféer Kommer inte att Skada Våra Barn

Är deltagande troféer en dålig idé för barn?

Detta är ett märkligt kontroversiell fråga. Jag är inte säker på att det är ett föräldraskap fråga som icke-föräldrar känner sig mer brinner för (och föräldrar som jag vet bryr sig så lite om) än här.

Jag har bara tränat 6 - till 7-åringar och därför kan ändra mig när mina barn blir äldre, men jag verkligen inte kan hitta några meriter i den anti-deltagande-trophy linje i argumentationen.

De vanligaste argumenten mot deltagande troféer i allmänhet faller inom två kategorier: 1) De underminerar värdet på sport på olika sätt, och 2) de skapar en generation av veklingar, särskilt bland pojkar.

Till förespråkare av den tidigare Jag frågar: Vem är alla dessa barn registrera dig för veckans övningar och spel för tre månader bara för att få en glänsande bit av billig plast vid säsongens slut? Där är dessa barn som säger, "Mamma, Pappa, jag tycker inte om baseball och jag kunde inte bry sig mindre om att lära sig grunderna i spelet, vikten av lagarbete, sportsmannaanda och sund konkurrens, eller få nya vänner, men jag kommer att fortsätta gå i träning varje tisdag och torsdag och spelar spel varje lördag morgon för de närmaste 12 veckorna för att jag verkligen vill ha en pokal för min bokhylla." Tanken att deltagande troféer förvirra barnen om fördelarna med sport är en i huvudsak straw man.

Till anhängarna av den senare, får jag det, maskulinitet är alltid i kris, bla bla bla. Varje generation, åtminstone sedan sekelskiftet 20 th sekel har haft egna lista över skäl till varför och hur männen var förmodligen blir feminiserade och det är alla falska . Jag säger, spara det, Teddy Roosevelt!

I ett par år, jag tror nog att mitt äldsta barn kommer att vara för gammal för att delta troféer. Jag är också ganska säker på att hon kommer att ha något intresse av att ta emot ett; hon knappast bryr sig om det hon fick förra säsongen! Men för nu, jag har för avsikt att belöna alla de barn jag coach för att visa upp, ta instruktioner, att förbättra sina kunskaper och att vara en god lagkamrat med en deltagande trophy.

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Quora .

ADVERT

Lägg till din kommentar