Föräldrar som Förlorar Sina Skit I Gif-bilder (Eftersom Du Inte är Den Enda)

Vi har en kindergartner detta år, och eftersom hon har varit väntar hela hennes liv att gå till skolan, hon försöker verkligen hårt för att hålla henne skit tillsammans under dagen. Detta innebär att i samma ögonblick som hon steg av bussen, hon har många, många känslor för att ladda ner — med mig och någon annan inom skrika på avstånd.

Jag får det. Hon är utmattad. Hon lär sig. Hon känner sig trygg med mig. Hon är att hålla henne skit tillsammans i offentliga som är ännu svårt för vissa vuxna att göra. Jag får det . Men volymen av känslor som delas är stora och skrämmande, och jag är en människa med fel och brister. Efter veckor av detta började jag känna mig lite som en boxningssäck.

Eftersom volymen av tjut går upp, eller brottning mellan syskon eskalerar, eller att argumentera om middagen börjar att larma grannarna, vi, som föräldrar, försöker mycket svårt att hålla sig lugn och inte förlora våra sinnen.

Vi andas. Vi mediterar. Vi gör alla saker.

Giphy

Oundvikligen, vi misslyckas. Detta är normalt. Detta är mänskligt. Detta är hur våra barn växa upp och lära sig att, ja, om du trycker tillräckligt knappar, eller gnälla på rätt oktav tillräckligt länge, kan du göra vem som helst knäpp.

För mig, som jag får mer frustrerad, jag brukar försöka att kasta ut en varning kick.

Jag varnar mina barn: Om du fortsätter att göra som är mycket irriterande sak, jag kommer att knäppa.

Giphy

Ofta, de fortsätter att göra det irriterande sak.

Jag känner att det kommer. Jag vill inte att knäppa. Jag vill vara en utvecklad, upplyst människa som kan ta itu med alla mina känslor som en vuxen.

Men ohmygod, de kan vara irriterande.

Giphy

Så jag försöker en gång till, med lite mer volym, lite mindre chill.

Giphy

De fortsätter att göra det skit.

Det är när jag kick. Som en trasig gummiband. Som ett torkade gren. Som Diane Keaton.

Giphy

När jag knäpp, det är som en fri-för-alla. Jag ser rött. Jag är ett moln av förstörelse. Jag verkligen gå för det.

Giphy

Gillar verkligen, verkligen gå för det.

Giphy

Och beroende på cykeln av månen, mitt sockerintag, hormoner som for genom mina ådror, och hur lång tid det har gått sedan jag knäppte, jag kan även gå alla Fiona Gallagher på sina åsnor.

Giphy

BOOM. MAMMA HAR FÄSTS. TITTA UT.

Giphy

Barn fly. De kanske kallar sina mor-och farföräldrar för att komma och plocka upp dem så snart som möjligt.

Jag drar ihop mig. Bli lugn igen. De slink in på sitt rum. Vi ladda ner vad som hände.

Giphy

Vad fan, barn, faktiskt.

De gör många löften. Vi kommer att få tillsammans. Vi kommer att plocka upp våra saker. Vi kommer inte att göra det irriterande surrande ljud med munnen längre.

Och de spelar tillsammans i ca fem minuter tills det börjar se ut så här igen.

Giphy

Åh nej.

Giphy

Så oroa dig inte för att vara som mamma som ibland förlorar sin skit eftersom du är definitivt inte ensam. Förlorar vi alla vår skit eftersom barnen är små demon versioner av oss själva utan någon impulskontroll. Och det är det som är verkligen skrämmande.

ADVERT

Lägg till din kommentar