11 Skäl Till Att Föräldrar Är De Sämsta (Enligt En Annan Förälder)

Föräldrar är de värsta. Faktiskt, politiker är nog de värsta. Och andra människors barn suger ganska dåligt också. Och Nazisterna.

I själva verket, jag har ändrat mig. Jag kommer att gå ut på en lem och säger att Nazisterna är verkligen de värsta. Men föräldrar fortfarande suger ganska dåligt. Jag visste att det före Jag hade ett barn, och det har blivit ännu tydligare sedan jag kom in i leden.

Här är några av skälen varför:

1. Deras barn

2. Deras ständiga klagande om sitt otacksamma, odisciplinerade, fn-sova, gnällig, utbrott-kastar barnen

3. Deras ständiga skryta om sin otroligt smarta barn, och/eller en otroligt atletisk barn, och/eller otroligt söta barn. Gissa vad? Jag var smart och atletisk och söt en gång också. Sen slog jag i puberteten.

4. Deras konstant inlägg på Facebook och Instagram och Twitter och Pinterest om sina barn. Det finns en anledning till att jag undviker föräldrar som er i verkliga livet, sluta göra mig undvika att du i falska liv också.

5. Den gnäll om hur dyrt barnvakter är. Du vet vad som inte är dyr? Kondomer .

6. Den ständiga diskussioner om barns TV och musik och filmer och böcker. Jag som används för att titta på skräp också, när jag var i college (läs: slösas bort), men jag kunde inte hålla nonstop samtal om det. Åtminstone inte de samtal som jag kan kom ihåg . Jag önskar jag kunde inte komma ihåg senaste gången du tog upp hur mycket du hatar Caillou .

7. Vi får det: Du är trött. News flash: Allas trött. Det kallas 5-Hour Energy. Sluta vara en martyr.

8. Deras andfådd oroande om video spel och sociala medier och twerking och sex och våld och alkohol och hjärnskakningar och jordnöt allergier och vi är ute i hand sanitizer! Jag hörde talas om den här galna sak häromdagen, det kallas För 200 000 år för människans överlevnad. Så ta ner det ett hack, Chicken Little. Dina barn kommer att bli bra.

9. Deras skatt paus

10. "Jag kan inte! Jag måste plocka upp min grabb/umgås med min grabb/läsa att mitt barn/mata mitt barn/inte dricka på grund av min barn/låtsas att jag bryr allt bout my kid skäl eller baseball spel eller läkarbesök/mitt barn som en ursäkt för att inte ha roligt för att jag är super halt nu."

11. "Jag kan aldrig gå på bio! Wahhh!" Vet du vem som kan gå på bio? Kondomer .

Bonus: Deras löjliga, vidrig, självgoda, helt inte accepteras tro att de är bättre föräldrar än du.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar