Föräldraskap: Hollywood-Version

Jag är fullt och fast på den grundläggande regeln inte Skit På Andra Mammor. För det mesta, jag ser andra mammor efter denna regel, som är helt cool med andra mammor fel och vår inte-så-Pinterest-perfekt liv. Vi förstår att mammor gör några riktigt övermänskliga saker, men vi är fortfarande mänsklig, och det är inte alltid vackra. Det är därför mina vänner är att acceptera när jag erkänna att en gång jag tänkte baka försäljning på mina barns skola, jag fann mig själv frenetiskt skur en 7-11, och diskuterar om 3 rd väghyvlar kan betala 50 cent för en Slim Jim.

Så varför inte Hollywood får det också?

Timmar efter förlossningen, medan resten av oss fortfarande sitter på sjukhuset med kylklampar i våra underställ, berömda moms underteckna avtal för postpartum bikini fotograferingar. Kim Kardashian är kritiserats för att allt för mycket vikt när man är gravid, Rachel Zoe för att inte få nog. Vi bombarderas med bilder på Blue Ivy Carter är perfekt förskola och Nori West är designer garderob. Star Magazine faktiskt ger ut en rapport kort gradering kändis moms (Angelina Jolie fick en 'D' förra året för att ge sina barn Blog). Tori Spelling och erkände att hon ljugit till US Weekly - hon ville inte förlora barnet i vikt via "förnuftiga" träning och kost, att hon faktiskt bara slutade äta. Hon sa det eftersom hennes publicist berättade för henne att ljuga, de bestämde sig för att kvinnor "inte ville veta" sanningen.

Jag skulle mycket hellre sanningen, tack så mycket.

Vilket är anledningen till att när en viss kändis postat en bild på Instagram, där tre underhuggare tenderade att hennes hår, smink och naglar som hon lade tillbaka i hennes dräkt, avkopplande lyckligt medan hon ammade sin dotter, fick jag seriöst förbannad. Jag såg aldrig ut som när man ammar mitt barn, ej heller bryr jag mig om att jag inte (men jag ska erkänna att jag ammade på toaletten, så jag var multitasking för - BOO-YAH Gisele!). Varför i helvete skulle hon efter det, annat än att göra andra mammor känner sig underlägsen? Detta är inte verkligheten för 99,99% av moms. Du vet, mammor som tittade på bilden och sa "Hej Gisele, vet du vad? När jag går till jobbet, jag är borta från mina barn för 12 timmar åt gången. Jag är lycklig om min arbetsgivare ger mig en leverans garderob till pumpen. Och vi är på en budget, så jag har inte haft en manikyr i år."

Vi vet alla att vara mamma är inte glamorös, och det är verkligen inte lätt. Kan vi låt 2014 bli året för att vara ärlig och låta kändisar ska visas i alla sina ofullkomliga ära - det goda, det dåliga och riktigt, riktigt rörigt? Det skulle vara ett helvete för en uppfriskande förändring.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar