Föräldraskap Studier Gör Mig Vill slå Någon i Halsen

Rådgivning är en rolig sak.

Jag lärde mig den hårda vägen att be om råd är detsamma som att rulla ut en röd matta för oönskad föräldraskap åsikter.

"Hej, mor-in-law? Hur fick du dina barn att sova som småbarn?..."

"...Åh, det är bra info...och medan du är på det du utläggning om vad jag mata mitt barn, lära mina barn, att disciplinera mitt barn, och det faktum att han behöver en frisyr. Fick det. Tack. "

Vilket är varför jag hatar råd.

Men du vet vad som är värre än råd? Skit pseudo-vetenskapliga studier förklädd till rådgivning.

Du har Internet, eller hur? Här är en utmaning. Gå till den första sidan av alla nyheter webbplats och INTE försöka hitta en studie om föräldraskap. Lycka till. Eftersom de senaste månaderna har jag blivit informerade om att...

Tittar på TV kan sänka ditt barns självkänsla.

Om du inte är en vit pojke, då är det faktiskt bra för din självkänsla.

Och självkänsla är verkligen viktigt, men du bättre att inte uppmuntra till det för mycket eller så kan du höja en narcissist.

Eftersom den andel av narcissister är stigande så snabbt som fetma i det här landet.

Vilket är imponerande eftersom fetma är i princip oundviklig. Särskilt om ditt barn tittar på TV.

Vilket jag antar är OK för den vita, manliga barn eftersom även om han är överviktig (vilket han förmodligen är) han förmodligen fick en fantastisk känsla av self-esteem (om inte en antydan av narcissism).

Förvirrad än? Kanske lite frustrerad?

Inget skämt, jag också! Och om jag läser en mer föräldraskap studera, jag ska stämpla någon i halsen.

Vem fan medel dessa saker? En panel bestående av föräldrar, som är vem. Eftersom det sedan världens första mamma klämde ut världens första barn, det har funnits en marknad för den här skiten.

Jag slår vad om att Mamman av alla Mammor stod vid elden i hennes grotta, förbannande smuts hon sov på grund av att hennes lilla unge mannen inte skulle sluta skrika och hon kunde inte få spärren situationen rätt. Jag slår vad om att hon som att grotta-bebis på magen, klev ut i natten, himlen och skrek som en sabeltandade tiger från sömnbrist.

Och jag gjorde exakt samma sak för sex månader sedan.

Oavsett vad Mr Peabody Vetenskapsman beslutat sig från att studera spädbarn i en dubbel-blind-vad-det-helvetet, frustrerade föräldrar från varje epok någonsin har varit att föda, föda och uppfostra barn UTAN denna galna överflöd av "information."

Så, kära lilla (dåligt utformade) föräldraskap studier finansieras av havregryn företag och utförs genom att svälta undergrads försöker göra ett namn för sig själva: Sluta slösa bort din tid.

Och media? Sluta publicera den här skiten. Du är bokstavligen hjälper ingen.

Och detta tjugonde århundrade grotta mama är två sekunder från någon stans i halsen.

Relaterade inlägg: 10 Föräldraskap Tips Experterna Kommer inte Berätta för Dig

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar